Dwayne Johnsonról és 2 kislányáról irtó cuki kép készült: ilyen édesen játszottak együtt
Dwayne Johnson bolondul kislányaiért.

dwayne johnson cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dwayne Johnson az akciófilmjei zömében kemény és harcias karaktereket alakít, így sokan el sem tudnák képzelni lányos apukaként. Ennek ellenére a sztár nem egy, hanem három leányzó édesapja.

A legidősebb, Simone augusztusban lesz 19 éves, ő még a sztár előző kapcsolatából született, bár a szülei nem maradtak együtt, kiváló kapcsolatot ápol a sztárral, sőt a nyomdokaiba lépve birkózónak állt az év elején. A két kisebbik, a négyéves Jasmine és a kétéves Tiana feleségétől, Lauren Hashiantól vannak.

Dwayne Johnson ilyen cukin játszott a lányaival

A Sziklaként is emlegetett sztár odáig van a gyermekeiért, ezért közösségi oldalán is szívesen posztol néha a kicsikkel. Az elmúlt években számos cuki pillanatukat osztotta meg a rajongókkal, volt, hogy a kicsikkel együtt tartott egy teapartit, máskor énekelt nekik, legutóbb pedig egy olyan felvételt töltött fel, amelyen a gyerekekkel együtt játszott. Egy készségfejlesztő kirakóssal töltötték el az idejüket.

A rajongók csak úgy olvadoztak a fotó láttán, többen megjegyezték, mennyire aranyosak együtt: "Remek példát állítasz a lányos apáknak. Úgy tűnik, ez is képzi a tehetséged! Motiváld tovább az embereket, kérlek! Mindig feldobod a napomat" - írta neki egy kommentelő.

2019-ben a Fatherlynek elmondta, a gyerekekért bármit megtenne, imádja, amikor megnevetteti őket. Szerinte rengeteget változott, mióta háromszoros apa lett.

- Annyi mindent tanítanak nekem nap mint nap. (...) Egyke voltam, szóval muszáj bevallanom, hogy az élet számos területén önző módon viselkedtem. Mielőtt apává váltam, mindig úgy éreztem, én vagyok az első.

Feleségével is jól kiegészítik egymást, szerinte Lauren csodálatos édesanya, aki bármit megtenne a családjáért.

Paul Walker lánya és Vin Diesel gyerekei

Paul Walker lánya, Meadow Vin Diesel gyermekeivel szelfizett. Nézd, milyen aranyosak együtt!

Ezt is szeretjük