Ez a jóképű férfi Cindy Crawford férje: a modell Richard Gere felesége volt, amikor megismerkedtek
Cindy Crawford és férje, Rande Gerber 1998 májusában keltek egybe.

rande-gerber-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cindy Crawford kétszer házasodott, 1991-ben Richard Gere felesége lett, ám 1995-ben bejelentették válásukat. A két híresség kapcsolatáról és annak megromlásáról ebben a cikkünkben írtunk részletesebben. A gyönyörű modell válása után három évvel már Rande Gerber üzletember felesége lett.

Ő Cindy Crawford férje

Amikor megismerkedtek egymással, még mind a ketten foglaltak voltak, erről a modell vallott a Harper's Bazaar lapnak.

- Az ügynököm esküvőjén találkoztunk először, én akkor még Richard felesége voltam, de ő akkor pont nem akart eljönni velem a lagzira. Rande is kapcsolatban élt, úgyhogy ő sem vágyott arra, hogy megismerjen valakit. Szerintem ez a legjobb módja, hogy tényleg megismerj egy új embert, mert ilyen esetben tényleg magadat adod. Barátok lettünk, majd miután Richarddal szétmentünk, járni kezdtünk egymással - fogalmazta.

Három évnyi járás után össze is kötötték az életüket, majd családot alapítottak, Presley fiuk 1999-ben, Kaia lányuk 2001-ben született. Amikor még csak barátok voltak, erős kötelék alakult ki köztük, Crawford szerint ez a jól működő kapcsolatuk egyik titka.

- Barátokként kezdtük, és tudom, hogy Rande és én mindig is azok maradunk, történjen bármi. A mi kapcsolatunk a barátságunkra épül, és pont ettől emelkedünk újabb szintekre. Mindig van egy bizonyos szintű tisztelet. Tiszteletben tartjuk egymás véleményét a gyermeknevelésről és a személyes életünkről, illetve a munkáról is. Hallgatunk egymásra - magyarázta az Oprah’s Master Class című műsorban.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen jóképű Cindy Crawford férje.

Ezt is szeretjük