Heidi Klum ritkán látott lánya gyönyörű tinédzser: a 16 éves Lenivel a Vogue címlapjára kerültek
Heidi Klum lánya, Leni édesanyja nyomdokaiba lépett.

GettyImages-1135889591
beauty and style
Top olvasott cikkek

Heidi Klum négy gyermek édesanyja: legidősebb lánya, Leni 2004 májusában jött a világra, az ő édesapja Flavio Briatore, a Seallel kötött házasságából született 2005 szeptemberében Henry, 2006 novemberében Johan, és 2009 októberében Lou. A 47 éves szupermodell óvja a nyilvánosságtól a gyerekeket, még a közösségi oldalára sem posztol róluk gyakran, így csak ritkán lehet őket látni. Legidősebb lányának az a dédelgetett álma már évek óta, hogy a nyomdokaiba lépjen, Klum végül megengedte neki, hogy elkezdje építeni a karrierjét. 

Heidi Klum lánya modellként debütált

A szőke sztár és a gyönyörű Leni a német Vogue 2021. januári számának címlapjára kerültek, nagyon élvezték a közös fotózást, mivel a tinédzser idén lett 16 éves, Klum úgy érezte, itt az ideje, hogy megengedje lányának, hadd valósítsa meg az álmait.

- Csak idő kérdése volt, hogy megpróbáljak modellként érvényesülni. Az első ajánlatomat 12 vagy 13 évesen kaptam, a Brandy Melville márka keresett fel, amit egyébként én is szerettem. Könyörögtem anyának, hadd vállalhassam el, de esélyem se volt. Most már értem, miért mondott nemet, túl korai lett volna még akkor modellnek állni - magyarázta Leni a lapnak.

A fiatal lány édesanyjától nemcsak a szépségét, hanem a pozitív, kicsit bolondos energiáit is örökölte.

- Ez a nagyszerű abban, hogy modell legyek. A legtöbb munkánál el kellene nyomnom az őrült természetem, hogy profi benyomást keltsek. Modellként viszont teljesen elengedhetem magam, és az lehetek, aki vagyok. Ez a feladatkör tökéletes levezetés minden olyan energiához, amit magamban hordozok - tette hozzá.

Ha Leni ugyanilyen céltudatos marad, mint most, akkor biztosan fényes modellkarrier vár rá. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű tinédzserré érett a ritkán látott Leni.

Ezt is szeretjük