David Hasselhoff felesége bikinis fotókon: a 42 éves Hayley dögös nő

Összegyűjtöttük David Hasselhoff feleségének bikinis képeit.

david-hasselhoff-neje-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

David Hasselhoff két tönkrement házasságon is túl volt, amikor megismerte Nagy-Britanniában a nála 27 évvel fiatalabb Hayley Robertset 2011-ben. Azonnal megakadt a szép, szőke lányon a szeme, aki végül 2018-ban a felesége lett.

David Hasselhoff felesége bikiniben

A páros idén ünnepli románcuk kezdetének tizedik évfordulóját. Cardiffban sodorta össze őket az élet.

- Pont akkoriban forgattuk a Britain's Got Talentet, és be akartam menni a St David's Hotelbe, erre odajött hozzám, hogy készítsünk egy közös képet. Ahogy megláttam ezt a lányt, egyszerűen elállt a lélegzetem. Megfogadtam már régen, ha meglátok egy olyan nőt, aki nagyon megfog, és ezt nem csak a külsőségekre értem, akkor ezt elmondom neki őszintén, nem hagyok veszni egy ilyen lehetőséget - fogalmazta 2012-ben a Daily Mirrornak a Baywatch sztárja a megismerkedésükről.

Amikor a lány fotót kért tőle, Hasselhoff frappánsan azt válaszolta, csak akkor teszi ezt meg neki, ha cserébe megadja a telefonszámát, persze azért hozzátette azt is, hogy szerinte biztosan jár valakivel a lány. Nos, Hayley szingli volt akkor, így végül megadta a sztárnak a számát. Randizni kezdtek, majd 2018-ban összekötötték az életüket. A nagy korkülönbség sem zavarja őket, hiszen az életkor csak egy szám.

Hayley Roberts idén már a 42. születésnapját ünnepelheti, a nő közösségi oldalára néha dögös, bikinis felvételeket is megoszt, amelyeken csodásan fest. Képes összeállításunkban megnézheted David Hasselhoff feleségének bikinis képeit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük