Az 58 éves Demi Moore neonsárga fürdőruhában pózolt Görögországban: fantasztikusan néz ki a színésznő
Demi Moore Görögországban lazít.

demi-moore-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demi Moore-ról a héten több alkalommal cikkezett a világsajtó, ugyanis egy fürdőruhamárka felkérte a színésznőt és lányait, hogy álljanak nekik modellt. A kampányhoz készült fotókat két nappal ezelőtt mutatták be, a színésznő Görögországból posztolta a képeket, ugyanis jelenleg ott nyaral. Természetesen a vakációja alatt is készültek róla dögös képek.

Demi Moore fürdőruhás képei

A '80-as és '90-es évek egyik leggyönyörűbb sztárja Rumer Willisszel utazott Görögországba, a mesés Santorinin töltik a nyaralásukat. Az egyik napon Moore egy neonsárga fürdőruhában pózolt, amit a lánya meg is örökített azonnal, csak úgy záporoztak a fotók alá a pozitív kommentek: "Csodásan festesz, imádom ezt a fürdőruhát!" "Gyönyörű és szexi vagy!" "Fantasztikus és imádni való nő vagy!" "Olyan kipihentnek és boldognak tűnsz itt" - fogalmazták.

Sok munka van abban, hogy ilyen szép az alakja: a tánc az egyik legnagyobb szenvedélye, már kislányként is rendszeresen űzte ezt a mozgásformát, írta meg a Women's Health magazin. Amikor még fiatalabb volt, rengeteget futott, biciklizett, illetve az edzőtermek gépein végzett erősítő gyakorlatokat, a táplálkozásából is kivonta a szénhidrátot, ezt az Inside Out című memoárjában vallotta be. Szerinte túlzásba esett akkoriban, a teste megszállottja volt, de szerencsére ma már megtalálta az arany középutat.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire fantasztikusan néz ki Demi Moore fürdőruhában.

Ezt is szeretjük