Az Így jártam anyátokkal Barney-jának ikrei jól megnőttek: Neil Patrick Harris új képet posztolt róluk

Neil Patrick Harris és férje, David Burtka két gyermeket nevelnek.

GettyImages-90999753
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Neil Patrick Harris a legtöbbeknek az Így jártam anyátokkal című sorozatból lehet ismerős, amelyben az örök csajozógép Barney Stinsont alakította. Bár a sorozatban nem épp a monogámia jellemezte karaktere életét, a való életben azonban a komoly kapcsolatok híve volt mindig is. 2004-ben szeretett bele David Burtkába, akivel később össze is kötötte az életét. Egy ikerpárjuk született, Harper és Gideon 11 évesek lettek.

Neil Patrick Harris ikrei

A kétpetéjű ikrek október 12-én jöttek a világra, egy béranya szülte meg őket. Háromévesek voltak, amikor szüleik összekötötték az életüket Olaszországban. A színész és férje szépen nevelik a gyerekeiket, akik már a 11. születésnapjukat ünnepelhették ezen a héten. Harris Instagramján is felköszöntötte a gyerekeket.

"Boldog 11. születésnapot, Harper és Gideon. Továbbra is fényesebbé teszitek a világunkat a lelketekkel, miközben figyelemre méltó emberekké cseperedtek. Köszönöm, hogy ilyen szorgalmasak vagytok, mindig megvéditek egymást, és hogy folyamatosan megnevettetitek apátokat és engem, mindig nevetek és elolvadok a közeletekben, csodállak benneteket. Ti vagytok a legjobb dolgok az életünkben. Mindkettőtöket szeretünk minden feltétel nélkül."

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen nagyok Neil Patrick Harris ikrei.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük