Az Agymenők Amyje és az Így jártam anyátokkal Barney-ja évekig szóba sem álltak egymással: emiatt vesztek össze
Mayim Bialik és Neil Patrick Harris tinédzserek voltak, amikor összevesztek.

cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Agymenők Amyjét alakító Mayim Bialik és az Így jártam anyátokkal Barney-ját játszó Neil Patrick Harris is már gyerekként kezdték karrierjüket a szórakoztatóiparban.

1990-ben dolgoztak először együtt a Doogie Howser, M.D című sorozatban, majd egy évvel később a Blossomban is közösen szerepeltek, eközben jó barátok lettek, ám a viszonyuk egyszer csak nagyon megromlott, erről a színésznő vallott James Corden műsorában.

Mayim Bialik és Neil Patrick Harris viszonya

Neil Patrick Harris a Rent című rockmusicalben kapott szerepet. Az előadásra jó barátját is meghívta, azonban Mayim Bialiknak nem tetszett az előadás, ugyanis a musical nem az ő műfaja.

A Blossom című sorozatban is együtt játszottak.
A Blossom című sorozatban is együtt játszottak.
Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

A darab utolsó jelenete után mindenki nagy üdvrivalgásban tört ki, és megtapsolta a színészeket, kivéve a színésznőt.

- Amikor azt súgod oda a pasidnak, hogy "én nem fogok felállva tapsolni ezért", ezután felnézel, és észreveszed, hogy Neil Patrick Harris téged néz, tudd, hogy rosszul fog végződni a napod. Még csak tinédzserek voltunk, ez azután volt, miután véget ért a Doogie Howser sorozata, és Neil tényleg fantasztikus volt. Csodálatosan játszott, azonban nem mentem abba bele, hogy állva tapsoljak utána, ez sosem jellemzett engem - magyarázta.

Miután vége lett az előadásnak, a színésznő hátrament a színfalak mögé, hogy üdvözölje Harrist. Az Így jártam anyátokkal sztárja pontosan tudta, hogy Bialik mit súgott oda a párjának a közönség soraiból, ugyanis tudott szájról olvasni. Számon is kérte őt emiatt. A színésznő azonban nem tudott rá értelmes magyarázatot adni, össze is vesztek.

A két híresség ma már elásta a csatabárdot.
A két híresség ma már elásta a csatabárdot.
Fotó: Getty Images Hungary

- Szörnyű volt, tényleg rosszul alakultak a dolgok. Sokáig nem álltunk szóba egymással. Aztán egyszer csak megbocsátott nekem, és virágot küldött, ugyanis megtudta, hogy még mindig borzasztó bűntudatom van a tettem miatt. Tényleg rémesen éreztem magam utána - tette hozzá.

Kunal Nayyar felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű az Agymenők sztárjának felesége, Neha Kapur.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük