Az Agymenők Pennyje nagyon másképp festett plasztikai műtétjei előtt: fotók

Így festett Kaley Cuoco tinikorában.

kaley-cuoco-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak olyan hírességek, akik, ha plasztikáztatnak is, nem szívesen mesélnek erről, mások viszont nyíltan vállalják, sőt egyáltalán nem érzik ezt kellemetlennek.

Utóbbira kiváló példa Kaley Cuoco is, akit a magyar nézők zöme az Agymenők című sorozatból ismerhet, ő alakította 12 évadon át Pennyt. 

Kaley Cuoco a plasztikai műtétek előtt

Amikor 2007-ben elindult a széria, az év novemberében ünnepelte 22. születésnapját, így viszonylag nagyon fiatalon kapta meg az ikonikussá vált szerepét. Bár ez hozta meg neki a világhírnevet, már hatévesen modellkedett, egy évvel később pedig első filmjében debütált. Szépen építette karrierjét, így tinédzserként is megfordult többször a vörös szőnyegen. Az alábbi, bal oldali felvétel 16 éves korában készült róla, ekkor még nem műttette meg magát. Hirtelen ránézésre fel sem ismertük őt.

kaley-cuoco-régen
Fotó: Getty Images Hungary

Mellei méretével nem volt megelégedve, így 18 évesen plasztikai sebészhez fordult. 2016-ban a Women's Healthnek bevallotta, hogy az orrát is megcsináltatta régen.

- Bármennyire is szeretné az ember szeretni önmagát... sajnálom, de jól is akar kinézni. Nem hiszem, hogy egy férfi vagy a társadalmi nyomások miatt kellene az embernek kés alá feküdnie, de ha ez ad magabiztosságot, akkor miért is ne? Fantasztikus érzést adhat - vallotta be őszintén.

Napjainkban is gyönyörű, de szerintünk a beavatkozások előtt sem volt semmi gond a külsejével.

GettyImages-105000776
Fotó: Gregg DeGuire / Getty Images Hungary

Az Egyesült Államokban akkor ívelt fel a karrierje, amikor 2002-ben elstartolt a Pimaszok, avagy kamaszba nem üt a mennykő című szituációs komédia. Az Egy rém rendes család sztárja, Katey Sagal oldalán láthatták akkor a rajongók játszani.

Érdekesség, hogy kortársai között kívülállónak érezte magát az iskolában, így végül magántanuló lett, 16 évesen érettségizett le, ezt a Parade magazinnak mondta el.

- Nem arról van szó, hogy csúfoltak, de egyértelműen más voltam, mint a többiek - emlékezett vissza.

GettyImages-109827836
Fotó: Dan MacMedan / Getty Images Hungary

Így festett fiatalon Gloria Stuart

Álomszép nő volt fiatalon a Titanic időskori Rose-át alakító színésznő.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük