Az Agymenők főszereplői 2 év után szakítottak: intim jeleneteiket így forgatták le ezután

Kaley Cuoco és Johnny Galecki a sorozat elején a való életben is egy párt alkottak.

kaley-cuoco-és-johnny-galecki-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szakítás sosem egyszerű élethelyzet, vannak olyan exek, akik ezután szóba sem állnak egymással, rosszabb esetben kígyót-békát mondanak egymásra évekkel később is. Mások viszont továbbra is jó viszonyt ápolnak. 

Az Agymenők két főszereplője, a Leonardot alakító Johnny Galecki és a Pennyt játszó Kaley Cuoco is együtt jártak, ám pár év után szétmentek, a sors fintora, hogy karaktereiket végül összehozták a forgatókönyvírók, így több intim jelenetet is fel kellett venniük azután, hogy a valóságban már nem alkottak egy párt. A színésznő ezzel kapcsolatban Dax Shepard podcastjában, az Armchair Expertben nyílt meg.

Kaley Cuoco és Johnny Galecki szakításuk után is kollégák maradtak

Kaley Cuoco elmondta, hogy amikor az Agymenők legelső pilotepizódját vették fel, amelyet először a tesztközönség láthatott csak, már akkor belezúgott Johnny Galeckibe, ám akkor a színész még foglalt volt. Ironikus módon a sorozatban pont Leonard zúgott bele első látásra Pennybe.

GettyImages-92347817
Fotó: CBS Photo Archive / Getty Images Hungary

Végül a színészek a valóságban tényleg összejöttek, és két évig elválaszthatatlanok voltak, ám 2009 decemberében a szakítás mellett döntöttek. Az Agymenőknek pont akkor forgott a harmadik évada, a sorozat haladtával pedig Leonard és Penny kapcsolata egyre komolyabbá vált, a két sztárra több közös intim jelenet is várt.

- Amikor szakítottunk, nyilván eleinte érzékenyen érintett, hogy ilyen jellegű jeleneteket is fel kellett vennünk. Emlékszem azokra a hetekre, amikor Chuck (Chuck Lorre, az Agymenők egyik készítője - a szerk.) azokat az epizódokat írta, amelyekben hirtelen a karaktereink szinte minden második másodpercben egymás ágyában kötöttek ki. Johnny és én beszéltünk is erről, és szerintem Chuck szándékosan azért művelte mindezt, hogy kiszúrjon velünk - viccelődött a színésznő.

GettyImages-632963622
Fotó: Matt Winkelmeyer / Getty Images Hungary

Bár eleinte kellemetlen volt számukra, hogy több szexjelenetet fel kellett venniük, egy idő után elmúlt köztük a feszültség.

- Szerencsére Johnny és én briliánsan megoldottuk a helyzetet, ma pedig már közelebb vagyunk egymáshoz, mint valaha - tette hozzá Cuoco, aki 2018 óta Karl Cook felesége.

Galecki is mindig nagy szeretettel beszél exéről, ha témába kerül, 2013-ban így nyilatkozott róla a CBS Watch! magazine című műsorban.

- Nagyon jó barátok vagyunk, Kaley nemcsak egy exem, hanem az életem része - fogalmazta röviden a színész, aki 2018-ban szeretett bele Alaina Meyerbe, aki azóta már egy kislányt is szült neki, Avery 2019 decemberében jött a világra.

Fotókon Jim Parsons és férje

Képes összeállításunkban megnézheted, ki rabolta el a való életben az Agymenők Sheldonjának szívét.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük