Ő az Agymenők Sheldonjának férje - 18 éve elválaszthatatlanok egymástól
Jim Parsons és Todd Spiewak 2002-ben szerettek egymásba.

jim-parsons-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jim Parsons az Agymenőkkel futott be, a színész játszotta 2007-től 2019-ig a széria egyik legnépszerűbb karakterét, doktor Sheldon Coopert. A szituációs komédiában egy olyan fizikust játszott, aki egyáltalán nem volt nyitott a szerelemre, persze a készítők tartogattak némi románcot a magas intelligenciával rendelkező szereplőnek. Amy Farrah Fowlerrel a harmadik szezon idején ismerkedett meg, de összesen négy évadba telt, mire elcsattant az első csók köztük. Parsons, bár a sorozatban érzelmileg kicsit merev embert játszott, a való életben egyáltalán nem ez jellemző rá, 2002 ősze óta foglalt a szíve.

Jim Parsons és férje 18 éve elválaszthatatlanok

A színész és Todd Spiewak 2002 őszén szerettek egymásba, kapcsolatukról 2012-ben szerzett tudomást a világ. Parsons a New York Timesnak adott interjújában vallott másságáról és arról, hogy komoly kapcsolata van. 2017 májusában kötötték össze életüket New Yorkban, a The Late Show with Stephen Colbert című műsorban vallotta be, miért vártak ennyi időt a házassággal.

- Őszinte leszek, nem igazán érdekelt bennünket, hogy ilyen módon is megerősítsük a szerelmünket. Tudom, hogy ez kicsit ridegen hangzik, de végül elhatároztuk, hogy akkor ünnepeljük meg egy parti keretében mindezt. Sokkal jelentőségteljesebb volt számomra a ceremónia, mint amire számítottam - magyarázta.

Képes összeállításunkban megnézheted, ki rabolta el az Agymenők Sheldonjának szívét.

Ezt is szeretjük