Nem így emlékszünk Rajra az Agymenőkből - Tutira elmennél mellette az utcán

Kunal Nayyar, az Agymenők imádott sztárja a valóságban teljesen másképp fest.

kunal-nayyar-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Agymenők 2007-ben indult az Egyesült Államokban, a 12 évadot megélt szituációs komédia az egész világot meghódította, hazánkban a Cool TV, majd az RTL Klub sugározta először a szériát, később a Comedy Centralon láthatták a legújabb epizódokat, amelyeket a mai napig ismételnek a rajongók legnagyobb örömére.

A nagyon okos, ámde bénácska karakterek, Sheldon Cooper, Leonard Hofstadter, Howard Wolowitz és Rajesh Koothrappali pillanatok alatt belopták magukat a nézők szívébe. Sokaknak Raj volt a kedvence, aki a nők mellett általában meg sem mert szólalni. Az asztrofizikust Kunal Nayyar személyesítette meg, az indiai gyökerekkel rendelkező brit színész 26 esztendős volt a sorozat indulásakor.

Kunal Nayyart nagyon megváltoztatta a szakáll

Nayyar jól fésült hajával és borotvált arcával égett bele az emberek emlékezetébe, ám a színész stílusa a valóságban cseppet sem hasonlít az általa megformált karakter megjelenéséhez. Amíg forgatta az Agymenőket, maximum a borostát engedte meg magának, de miután befejezték az utolsó epizód forgatását 2019-ben, nagyon megváltozott külsőleg, szakállat növesztett.

Aki csak a szituációs komédiában látta a színészt, kevés az esélye, hogy felismerné az utcán. Úgy tűnik, tényleg igaz a mondás, hogy a férfiak megjelenését mennyire meg tudja változtatni a szakáll.

Legutóbbi filmjében, a Think Like A Dog című családi filmben is már borostával szerepelt Josh Duhamel és Megan Fox oldalán.

A Suspicion című thrillersorozat lesz a következő projektje, ami egyelőre még nem készült el, de elég izgalmas a sztori alapja, ami arról szól, hogy egy befolyásos amerikai üzletasszony fiát elrabolják. Ebben Uma Thurman lesz a színészpartnere.

Csúnyácska sorozatsztárok a valóságban

Számtalan olyan sorozatsztárt ismerünk, akikről azt gondoljuk, hogy nem bánt velük a sors túl bőkezűen, amikor a szépségért álltak sorba, azonban a látszat néha csal. Képes összeállításunkban megmutatjuk azokat a csúnyácska karaktereket játszó színésznőket, akik a való életben gyönyörűek.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük