Matthew McConaughey 14 éve imádja brazil modell kedvesét: Camilla gyönyörű nő
Camilla Alves háromgyerekes anyukaként is igazi bombázó.

matthew-mcconaughey
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha Matthew McConaughey feleségével az oldalán feltűnik valahol, abból biztosan káprázatos képek születnek. Párosukról 14 év után is sugárzik a szerelem. Nem titkolják, hogy három gyermek és kilenc év házasság után tenni kell azért, hogy megmaradjon az intimitás kapcsolatukban, de erre megvannak a bevett praktikáik: elcsent randevúk hétköznaponként, közös főzőcske otthon vagy egy nyugodt este a tévé előtt.

Matthew McConaughey felesége

Camilla Alves gyönyörű brazil modellként kezdte a karrierjét, így nem meglepő, hogy szépségével rögtön meghódította a színészt. Ám mégsem lehet azt mondani, hogy első látásra fellobbant köztük a szerelem.

A 38 éves sztáranyuka korántsem alélt el egyből, amikor 2006-ban egy bárban leszólította a szívtipró színész. Első ránézésre fel sem ismerte őt, hiszen akkoriban hosszú szakállat viselt, vallotta be az Access Hollywood  interjújában. Miután McConaughey megpróbálta becserkészni, egy apró cselhez folyamodott, hogy lekoptassa: nem angolul kezdett beszélni hozzá, hanem anyanyelvén, azaz portugálul válaszolt. Későbbi férje simán vette az akadályt, ugyanis kiválóan beszéli a nyelvet.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen gyönyörű feleséggel büszkélkedhet Matthew McConaughey.

Ezt is szeretjük