Fotókon Robert Downey Jr. felesége - Susan 16 éve csavarta el a fejét
A színész élete fenekestül felfordult, miután megismerte szerelmét.

robert-downey-jr
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Robert Downey Jr. a 2000-es évek elején érkezett el élete legnehezebb időszakához. Drogfüggősége elhatalmasodott felette, folyamatosan bajba keveredett, számtalanszor le is tartóztatták. A karrierje is hanyatlásnak indult a sok balhé miatt, így elhatározta, leszámol a démonjaival. Elvonóra ment, és miután meggyógyult, megszerezte azt a szerepet magának, ami a nagy visszatérés mellett a szerelmet is meghozta az életébe.

Robert Downey Jr. felesége

A Gothika című thriller forgatásán pillantotta meg először Susan Levin producert. A szerelem nem lobbant fel elsőre a színész és későbbi felesége között, sőt Susan elsőre kifejezetten furcsának találta a sztárt. Egy este azonban minden megváltozott, amikor úgy döntöttek, a munka végeztével beülnek egy étterembe bekapni valamit.

- Megbeszéltük, hogy a hotelünk lobbijában találkozunk, emlékszem, ott vártam őt. Ahogy velem szemben jött lefelé a lépcsőn, megláttam, hogy milyen helyes, akkor tetszett meg nekem - emlékezett vissza a Harper’s Bazaar interjújában.

Mindössze hat hónapnyi randizás után jegyezték el egymást annak ellenére, hogy nem is különbözhettek volna jobban. Míg Susan kitűnő tanulóként diplomázott a Kaliforniai Egyetemen, addig párját már a gimnáziumból is kicsapták. Ám ők bebizonyították, az ellentétek valóban vonzzák egymást.

A színész kedvesének köszönheti, hogy józan tudott maradni az évek során, ugyanis a barna szépség világossá tette számára, csak addig marad vele, amíg távol tartja magát a szerektől. A Vasember-filmek sztárja egy percig sem tenné kockára a kapcsolatukat, így soha nem esett vissza.

2005 augusztusában keltek egybe, és azóta is imádják egymást. Két közös gyermeket nevelnek együtt. Lányuk, Avril ötéves, míg fiúk, Exton 2012-ben született.

Képes összeállításunkban megnézheted, kit választott Robert Downey Jr. élete párjának.

Ezt is szeretjük