Fotókon Robert Downey Jr. felesége - Susan 16 éve csavarta el a fejét

A színész élete fenekestül felfordult, miután megismerte szerelmét.

Robert Downey Jr. felesége
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Robert Downey Jr. a 2000-es évek elején érkezett el élete legnehezebb időszakához. Drogfüggősége elhatalmasodott felette, folyamatosan bajba keveredett, számtalanszor le is tartóztatták. A karrierje is hanyatlásnak indult a sok balhé miatt, így elhatározta, leszámol a démonjaival. Elvonóra ment, és miután meggyógyult, megszerezte azt a szerepet magának, ami a nagy visszatérés mellett a szerelmet is meghozta az életébe.

Robert Downey Jr. felesége

A Gothika című thriller forgatásán pillantotta meg először Susan Levin producert. A szerelem nem lobbant fel elsőre a színész és későbbi felesége között, sőt Susan elsőre kifejezetten furcsának találta a sztárt. Egy este azonban minden megváltozott, amikor úgy döntöttek, a munka végeztével beülnek egy étterembe bekapni valamit.

- Megbeszéltük, hogy a hotelünk lobbijában találkozunk, emlékszem, ott vártam őt. Ahogy velem szemben jött lefelé a lépcsőn, megláttam, hogy milyen helyes, akkor tetszett meg nekem - emlékezett vissza a Harper’s Bazaar interjújában.

Mindössze hat hónapnyi randizás után jegyezték el egymást annak ellenére, hogy nem is különbözhettek volna jobban. Míg Susan kitűnő tanulóként diplomázott a Kaliforniai Egyetemen, addig párját már a gimnáziumból is kicsapták. Ám ők bebizonyították, az ellentétek valóban vonzzák egymást.

A színész kedvesének köszönheti, hogy józan tudott maradni az évek során, ugyanis a barna szépség világossá tette számára, csak addig marad vele, amíg távol tartja magát a szerektől. A Vasember-filmek sztárja egy percig sem tenné kockára a kapcsolatukat, így soha nem esett vissza.

2005 augusztusában keltek egybe, és azóta is imádják egymást. Két közös gyermeket nevelnek együtt. Lányuk, Avril ötéves, míg fiúk, Exton 2012-ben született.

Képes összeállításunkban megnézheted, kit választott Robert Downey Jr. élete párjának.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük