Chris Hemsworth magyar származású felesége gyönyörű nő - Már 9 éve házasok

Elsa Pataky nagymamája magyar volt, a szépséges színésznő az ő vezetéknevét viseli.

chris-hemsworth-borító
beauty and style
Top olvasott cikkek

Chris Hemsworth és Elsa Pataky 2010. december 26-án keltek egybe, és azóta is lángol köztük a szerelem. A Bosszúállók sztárját és magyar származású kedvesét Hollywood egyik álompárjaként tartják számon.

Chris Hemsworth és magyar származású felesége

Elsa Pataky ereiben anyai ágon csörgedezik magyar vér, ugyanis édesanyja, Cristina Pataky Medianu szülei Erdélyből és Magyarországról származtak. Bár a színésznő spanyolnak tartja magát, hiszen édesapja, José Francisco Lafuente miatt Spanyolországban nőtt fel, de felvette nagyanyja különleges vezetéknevét.

- A román nagypapám annyira különlegesnek érezte a magyar felesége nevét, hogy felvette, és a halálos ágyán is arról beszélt, hogy ily módon egész életében büszke lehetett a feleségére. Ez nagyon meghatott, és mivel a nagypapám színész volt, és nekem is ez a hivatás a nagy álmom, úgy éreztem, folytatnom kell a családi hagyományt. Édesanyám nagyon büszke rám, hogy így döntöttem. Mellesleg ő is viseli a Pataky nevet - mondta el a Blikk interjújában.

Képes összeállításunkban megcsodálhatod, milyen gyönyörű párt alkot Chris Hemsworth és Elsa Pataky.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük