Adam Sandler felesége irtó dögös nő - Meg nem mondanád Jackie-ről, hogy kétszeres anyuka
Adam Sandler és gyönyörű felesége 16 évvel ezelőtt mondták ki a boldogító igent.

Adam-sandler
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Adam Sandler és felesége, Jackie Sandler már 16 éve élnek boldog házasságban. Két gyönyörű kislány büszke szülei, és minden megjelenésükkor sugárzik belőlük a harmónia. Románcuk a '90-es évek végén kezdődött. De ki is a támogató feleség a megosztó komikus mögött?

Jackie Sandler, leánykori nevén Jackie Titone már kisgyermekkorától a reflektorfénybe vágyott. Az 1974-es születésű színésznőt édesanyja nevelte fel, aki mindenben támogatta feltörekvő lányát. Még az iskolát sem fejezte be, mikor modellkedni kezdett, hasonló céltudatossággal viseltetett álmai elérésében, mint későbbi férje. Mindketten bekerültek a szakmába. Először Brazíliában kezdett dolgozni manökenként, de villámgyorsasággal a filmiparban találta magát, ennek köszönheti férjét is. Közös filmjük, az Apafej forgatásán találkoztak, Jackie egy kisebb szerepet kapott, pincérnőt alakított a filmben.

1999-ben kezdtek el randizni egymással, négy évvel később pedig frigyre is léptek. Két bájos kislányuk született azóta, a tízéves Sunny és a 13 éves Sadie. Képes összeállításunkban megmutatjuk, milyen idilli párost alkot Adam Sandler és felesége.

Ezt is szeretjük