Adam Sandler felesége irtó dögös nő - Meg nem mondanád Jackie-ről, hogy kétszeres anyuka

Adam Sandler és gyönyörű felesége 16 évvel ezelőtt mondták ki a boldogító igent.

Adam-sandler
beauty and style
Top olvasott cikkek

Adam Sandler és felesége, Jackie Sandler már 16 éve élnek boldog házasságban. Két gyönyörű kislány büszke szülei, és minden megjelenésükkor sugárzik belőlük a harmónia. Románcuk a '90-es évek végén kezdődött. De ki is a támogató feleség a megosztó komikus mögött?

Jackie Sandler, leánykori nevén Jackie Titone már kisgyermekkorától a reflektorfénybe vágyott. Az 1974-es születésű színésznőt édesanyja nevelte fel, aki mindenben támogatta feltörekvő lányát. Még az iskolát sem fejezte be, mikor modellkedni kezdett, hasonló céltudatossággal viseltetett álmai elérésében, mint későbbi férje. Mindketten bekerültek a szakmába. Először Brazíliában kezdett dolgozni manökenként, de villámgyorsasággal a filmiparban találta magát, ennek köszönheti férjét is. Közös filmjük, az Apafej forgatásán találkoztak, Jackie egy kisebb szerepet kapott, pincérnőt alakított a filmben.

1999-ben kezdtek el randizni egymással, négy évvel később pedig frigyre is léptek. Két bájos kislányuk született azóta, a tízéves Sunny és a 13 éves Sadie. Képes összeállításunkban megmutatjuk, milyen idilli párost alkot Adam Sandler és felesége.

Ezt is szeretjük