Mark Zuckerberg és ritkán látott felesége - A Facebook atyja az egyetemen szeretett bele Priscillába

Mark Zuckerberg és Priscilla Chan 2012-ben házasodtak össze.

Mark Zuckerberg felesége
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Mark Zuckerberg élete gyökeresen megváltozott az egyetemi évei alatt, hiszen a Harvard egyetemi kollégiumából indította el a Facebookot 2004 februárjában. A közösségi oldalnak azóta is ő a vezére, az évek alatt pedig a legbefolyásosabb emberek közé került, 2010-ben például a Time magazin őt választotta meg az Év emberének, napjainkban pedig ő a világ ötödik leggazdagabb embere. Zuckerberg nemcsak fényes karrierjét, hanem szerelmi életét is az egyetemi évei alatt alapozta meg.

Mark Zuckerberg és felesége az egyetem óta együtt vannak

A 35 éves feltaláló és programozó 2003-ban indította el a Facemash nevű weboldalt, ahol a látogatók eldönthették, hogy az iskolatársairól feltöltött portréfotókon melyik ember néz ki jobban, ami mai ésszel gondolva nem feltétlenül szép dolog. Az egyetemen gyorsan elterjedt a weblap híre, ami miatt Zuckerberg azt hitte, hamarosan ki fogják őt ezért csapni, a barátai már egy búcsúbulit is szerveztek neki, emlékezett vissza 2017-ben a Harvard Egyetemen tartott beszédében.

- Amekkora szerencsém volt, Priscilla pont ott volt azon a bulin egy barátjával. A mosdóra várva találkoztunk egymással először, és amit akkor mondtam neki, az az egyik legromantikusabb mondatom volt életemben, idézem: "három nap múlva kicsapnak innen, szóval mihamarabb el kellene jönnöd velem egy randira" - mondta.

Persze végül nem csapták ki akkor az egyetemről, hanem ő maga hagyta ott az intézményt 2005-ben, hogy a közösségi oldal továbbfejlesztésével tudjon foglalkozni, a tiszteletbeli diplomáját csak 2017-ben kapta meg az egyetemtől. Végül Priscillával is járni kezdtek, akit a mai napig élete nagy szerelmének tart. A Facebook atyjának kedvese így emlékezett vissza a kapcsolatuk kezdetére a CBS-nek adott interjújában.

- Négy hete voltam kollégista, amikor találkoztam Markkal. Teljesen más mentalitása volt, és kiderült, hogy képes nagyon komoly kockázatokat vállalni, ezzel pedig teljesen lenyűgözött - mondta, majd hozzátette, már akkor tudta, hogy egyszer Zuckerberg lesz a férje.

Priscillának végül igaza is lett, 2012-ben kötötték össze az életüket, azóta pedig két kislányt nevelnek együtt. Sokat küzdöttek, hogy szülőkké váljanak, Zuckerberg felesége három alkalommal vetélt el, mielőtt megfogant volna az első babájuk. Maxima 2015 decemberében, August lányuk pedig 2017 augusztusában született meg. A 34 éves feleség gyermekorvos, és jótékonykodással is foglalkozik.

Dögös nő Adam Sandler felesége

Adam Sandler 2003-ban vezette oltár elé gyönyörű kedvesét, Jackie-t, aki azóta két kislánnyal ajándékozta meg a népszerű színészt. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bombázó a sztár felesége.

Barna bombázó Adam Sandler felesége – Már 16 éve élnek boldog házasságban

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük