Nem találod ki, mi volt Katalin hercegné gúnyneve az egyetemen

Gondoltad volna, hogy mindenki kedvenc hercegnéjét is cikizték egykor?

katalin-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné az egyik legszimpatikusabb, legszerethetőbb és legemberibb hercegné, akit valaha hátán hordott a föld, nem csoda, hogy sokan a szívek királynőjéhez, Dianához hasonlítják. Vilmos herceg feleségéért - kis túlzással - az egész világ rajong, igazi divatdiktátor lett, akinek stílusát nők milliói próbálják lemásolni, azonban ez nem volt mindig így! Volt idő, amikor kifejezetten cikizték Kate Middletont megnyilvánulásai és kinézete miatt.

Middlepopsi és Neveletlen hercegnő

Köztudott, hogy Kate Middleton egyetemi évei alatt nem éppen visszafogottságáról és kifinomult eleganciájáról volt ismert: nem vetette meg a görbe estéket, a partikon pedig feltűnően szexi, merész darabokba bújt. Ahogy az a fiatal, a családi házból frissen kirepült fiatalokkal lenni szokott, ő sem tudta, hol a határ, ezért jó párszor hozta kínos helyzetbe magát. El is nevezték őt Kate Middlepopsinak, hiszen állítólag számtalanszor megmutatta az ablakban állva csupasz fenekét a fiúknak - legalábbis Christopher Andersen Game of Crowns című könyvében ezt állítja.

Katalin egykor és most.
Katalin egykor és most.

A Middlepopsi mellett azonban egy másik becenévvel is illették Kate-et. Amikor 2003-ban az egyetemen kiderült, hogy Vilmos herceg és Kate egy párt alkotnak, csoporttársai Neveletlen hercegnőnek nevezték őt, utalva a 2001-ben megjelent, azonos című filmre, és arra, hogy korábban milyen förtelmes ruhákat volt képes magára húzni, illetve, hogy milyen kínosan tudott viselkedni húszas évei elején. Nem látták benne az előkelő hercegnőt, ő viszont azóta számtalanszor bizonyította, hogy Vilmos herceg jobb hercegnét nem is találhatott volna maga mellé, hiszen felesége azóta nők millióinak példaképévé vált.

Igazi stílusikon lett

Meghan hercegnével jó néhányszor összeöltözött már a stíluskirálynőnek becézett cambridge-i hercegné. Nézd meg a fotókat!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük