Katalin hercegné tüneményes dolgot kotyogott ki a kis György hercegről
A hercegné sok mindent mesélt a gyerkőceiről londoni látogatásakor.

katalin-hercegne-pizza-gyerekek-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A rajongók imádják, hogy Katalin hercegné elárul egy-egy bensőséges információt is a kis családja életéről: különösen az érdekli őket, amikor a gyerkőceiről mesél valami aranyos sztorit.

Nagyon sokat mesélt róluk a héten

A hercegné a héten ellátogatott az islingtoni King Harry közösségi kertbe, ahol a St Jude’s és St Paul’s Általános Iskola diákjai megmutatták neki, hogyan kell pizzát sütni a kert kültéri kemencéjében. A kicsik végig Katalint faggatták: meg akarták tudni, hogy a királynő eszik-e pizzát, és, hogy ő maga hogy fogyasztja az olaszok leghíresebb ételét.

- Ó, sajnos nem tudom, hogy szokott-e pizzát enni, de, ha legközelebb találkozunk, megkérdezem tőle. Ti szoktatok bacon szalonnát tenni a pizzára? Nekem az a kedvencem, az mindig kerül a paradicsomszószos, mozzarellás alapra. György és Charlotte is nagyon szeretik. Ó, és pepperoni szalámit is teszünk rá, de nem a csípős fajtát, hanem a simát, mert nem igazán bírom a csípőset - mesélte.

Egy kisfiú közölte, hogy ő nagyon szereti a kígyóuborka-szeleteket is a pizzáján, ami nagyon meghökkentette a hercegnét - közölte, ő még sohasem kóstolta azzal a szokatlan feltéttel. Elárulta viszont, hogy gyerkőcei is nagyon szeretnek besegíteni a konyhában, és, mivel a szabadban lenni is imádnak, ezért a kerti pizzasütésért minden bizonnyal megőrültek volna.

- Sajnálom, hogy nem lehetnek ma itt, pedig imádták volna ezt a programot, de sajnos iskolában vannak most. György éppen az űrről tanul, képzeljétek. Ti tanultatok már az űrről? - kérdezte kedvesen a kis segítőit.

Az anyukák odavoltak Kate közvetlenségéért, nem győzték dicsérni, amiért így odafigyelt a gyerkőcökre. "Ilyen egy igazi királynő, Vilmos herceg jól választott" - fogalmazták meg egyöntetűen.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük