Hugh Jackman már 25 éve bolondul idősebb feleségéért - Fotókon a legösszetartóbb sztárpárok
Olyan sztárpárokat mutatunk, akik már évtizedek óta fülig szerelmesek egymásba.

hugh-jacmak
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Míg a halál el nem választ, tartja a mondás, napjainkban sajnos ez nem mindig van így, de vannak, akik kitartanak egymás mellett jóban és rosszban, és már több évtizede hű társai egymásnak. A hírességek világában számos olyan sztárpár van, akik több mint tíz éve fülig szerelmesek egymásba. Hugh Jackman és ritkán látott felesége, Deborra-Lee Furness sokak számára szolgálhat pozitív példaként, hiszen az ausztrál színész és kedvese idén ünnepelhetik szerelmük 25. évfordulóját.

Mindent megbeszélnek

1995-ben egy ausztrál sorozat, a Corelli forgatásán ismerkedtek meg, 1996-ban mondták ki a boldogító igent, és azóta elválaszthatatlanok egymástól. A legnagyobb showman sztárja egy Instagram-posztjában elárulta, mi lehet boldogságuk titka.

- Még mielőtt megszülettek a gyerekeink, Deb és én kötöttünk egy nagyon egyszerű, ám annál jelentőségteljesebb egyezséget, miszerint az életünk minden egyes elágazódásánál megállunk, egymás szemébe nézünk, és együtt hozzuk meg a végső döntést. Ezek lehetnek kis kérdések, lehetnek olyan döntések, amelyekről csak utólag látjuk be, hogy fontosak voltak, de mindig fel kell tennünk magunknak a kérdést: „Jót tesz ez a házasságunknak?” És ennek tudatában álmodjuk meg, mi legyen, a lényeg, hogy mindig közösen.

Nem csak Hugh Jackman és felesége alkotnak egy párt már évek óta, képes összeállításunkban megnézheted, kik az álomgyár legösszetartóbb párjai.

Ezt is szeretjük