Sophia Loren 15 éves unokájából gyönyörű tinédzser lett: fotókon a bájos, szőke Lucia
Lucia Edoardo Ponti rendező és Sasha Alexander színésznő lánya.

sophia-loren-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sophia Lorennek négy unokája van összesen, idősebbik fia, Carlo Ponti Jr. a magyar Mészáros Andreával kötött házasságot, két gyerekük született, Vittorio és Beatrice. Kisebbik gyermeke, Edoardo Ponti az amerikai színésznővel, Sasha Alexanderrel alapított családot, ők is két gyereket vállaltak, Lucia már 15, Leonardo fiuk 11 éves.

Sophia Loren gyönyörű unokája, Lucia

Lucia a legendás olasz díva legidősebb unokája, amikor még kicsi volt, a szüleivel gyakran jelent meg a vörös szőnyegen, a cserfes kislányból mára csodaszép tinédzser lett. Nem mellesleg roppant tehetséges is, táncosként csillogtatja meg rendszeresen a tehetségét. Az alábbi videóban megtekintheted, mennyire ügyes.

Édesanyja az Instagram-oldalán így fogalmazott Luciáról: "Már most magasabb nálam, egyértelműen jobb a szervezőképessége, mint nekem, nagyon okos, kiválóan táncol, és elképesztően jó a humora."

A szőke, kék szemű lány le sem tagadhatná édesanyját, nagyon hasonlít rá. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bájos lány lett Sophia Loren unokájából, Luciából.

Ezt is szeretjük