Meghan gúnyt űzött a királyi családból a szakértők szerint: új videójára kapott hideget-meleget
Meghan hercegné születésnapi videója nem minden szakértő szívébe lopta be magát.

GettyImages-1053032052
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné a héten ünnepelte 40. születésnapját, ennek alkalmából egy kétperces videót osztott meg az Archewell alapítvány honlapján, amelyben bejelentette, negyven barátját kérte fel, hogy olyan nőket mentoráljon, akik a pandémia miatt elveszítették az állásukat.

A felvétel alatt közreműködött Hollywood egyik legnépszerűbb komikája, Melissa McCarthy is. Sok rajongónak tetszett Meghan ötlete, a Twitteren többen kifejtették, mennyire kedves gesztus tőle ez a kezdeményezés, ám egyesek azonnal kritizálásba kezdtek. A királyicsalád-szakértők is megszólaltak az ügyben, többen úgy vélték, ezzel a videóval valójában gúnyt űzött Harry herceg rokonaiból.

Meghan kicsapta a biztosítékot új videójával néhány szakértőnél

A videó elején Melissa McCarthy gyorsan átöltözött, selyemköntösét elegáns ruhára cserélte, hozzá még egy kalapot, ékszereket és kesztyűt is viselt, úgy festett, mintha a Royal Ascot lovasderbire vagy egy királyi esküvőre ment volna. Egy másik jelenetben díszes csészéből teáztak. Köztudott, hogy Erzsébet királynő a délutáni teázását ki nem hagyná, amit a hagyományok szerint 15 és 17 óra között tart a palotában. McCarthy még azzal is viccelődött, hogy Meghan csirkéivel kellene délután teázni.

1
Fotó: Archewell.com

Valószínűleg a hercegné és a színésznő ezt a videót nem rosszindulatból készítette el, inkább egy ártalmatlannak tűnő viccelődés szeretett volna lenni ez a jelenet, ettől függetlenül több szakértő úgy értelmezte, hogy Meghanék kigúnyolták a királyi családot.

Angela Levin, a család egyik életrajzírója írt már könyvet Vilmosról és Katalinról, illetve Harryről is. A szakértő a videó láttán teljesen felháborodott, aminek hangot is adott a Twitter-oldalán: "Más is úgy gondolja, hogy Meghan és a barátnője, Melissa McCarthy gúnyt űzött a királynőből a szülinapi videóban? Mind a ketten régi stílusú csészét és csészealjat fogtak a kezükben csakúgy, ahogy Meg csinálta a blogján, miután először találkozott a királynővel. Melissa pedig úgy ivott a csészéből, hogy elegáns kalapot és kesztyűt viselt" - fogalmazta, majd így folytatta:

"A gúnyolódás megmutatja, valójában Meghan mit gondol a királyi családról. Mindent megkapott, amit akart, és magabiztos abban, hogy túljárt mindnyájunk eszén. Már csak arra kell várnunk, hogy Harry mindent kiadjon magából a memoárjában" - tette hozzá.

Levinnel többen egyetértettek, még Robert Jobson újságíró és a család másik életrajzírója is. A férfi Fülöp hercegről, Katalinról és Vilmosról, Károlyról, Dianáról és Harry hercegről is írt már könyvet.

"Talán tényleg így van, minden bizonnyal a briteket piszkálja egy elavult karikatúrával. Elég kiszámítható" - fogalmazta a férfi.

Más rajongók szerint is tiszteletlen volt, amit a hercegné művelt, mások viszont a védelmére keltek.

"Ez csak poénkodás volt, nyugalom. Mi lenne, ha nem gondolnál Meghanra hajnali három órakor?", "Angela, legalább 40 másodpercig ne gyűlöld már Meghant!", "Nincs igazad, az amerikaiak mindig elviccelik, ha délutáni teázásról van szó. Szerintük a tea mellé kötelező a díszes kalap és a porcelán. Kicsit szomorú, hogy nem értik" - mondták el a véleményüket.

Diana nővére, Sarah

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Diana hercegnő nővére, Sarah.

Ezt is szeretjük