Meghan barátnője levegőnek nézte Katalint és Vilmost a teniszmeccsen: videó is készült erről
Priyanka Chopra nem tapsolta meg Vilmost és Katalint, pedig az etikett úgy kívánta volna.

katalin-és-vilmos-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az előző hét hétvégéjén ért véget a 2021-es wimbledoni teniszbajnokság, amelyre a hírességek, illetve a királyi család tagjai is szívesen ellátogatnak. Katalin hercegné idén három alkalommal is ellátogatott Wimbledonba, a bajnokság utolsó előtti napján Vilmos herceggel érkezett.

A királyi páholyban foglaltak helyet, ám a 74 férőhelyes területre nemcsak a brit királyi család tagjai, hanem más hírességek is leülhetnek. Szombaton Priyanka Chopra, Meghan hercegné jó barátnője is ellátogatott a tornára, ám Katalinékat szó szerint levegőnek nézte.

Meghan barátnője meg sem tapsolta Vilmost és Katalint

A szituációról még egy videó is készült, ami a szombati torna után pár nappal terjedt el vírusszerűen az interneten. A teljes felvételt az alábbi Twitter-bejegyzésben nézheted meg.

Az illem úgy kívánja, ha a királyi család tagjai bevonulnak a páholyba, a többiek megtapsolják őket, ám Priyanka Chopra nem így tett, teljesen hidegen hagyta Vilmos és Katalin jelenléte. Helyette a ruháját igazította meg. Rajta kívül még volt néhány ember, aki szintén nem tapsolta meg Nagy-Britannia leendő királyát és királynéját.

Persze benne van a pakliban, hogy Chopra nem ismerte ezt az etikettet, esetleg észre sem vette őket, de sok rajongó úgy vélte, ez szándékos húzás volt tőle, írta meg a The Daily Mail. Megosztó volt a viselkedése, egyesek szerint illetlen húzás volt tőle, mások azon a véleményen voltak, hogy jól tette.

"Priyanka még az irányukba sem nézett, ennyi nekem már bőven elég, hogy levonjam a következtetéseket." "Hitetlenkedem a modor és a nevelés hiánya miatt. A Katalin és Vilmos közelében ülő amerikaiak sem tapsoltak, két korábbi teniszsztár a feleségükkel, King és Navratilova, valamint Meghan jó barátnője, Priyanka Chopra sem vett tudomást róluk." "Teljesen figyelmen kívül hagyta őket. Én is ugyanezt tenném, ha rosszul bánnának a barátommal." "A helyében ugyanezt csináltam volna velük" - idézett pár Twitter-bejegyzést a lap.

A cikk további paparazzoképeket is megjelentetett, amelyek már a meccs után készültek a királyi páholyhoz tartozó teraszon. A felvételeken szintén látszik, hogy a színésznő nem foglalkozik a hercegi párral. Katalin és Vilmos a vendégekkel beszélgettek, míg Chopra hátat fordított nekik. Ide kattintva nézheted meg a fotókat.

Priyanka Chopra.
Priyanka Chopra.
Fotó: John Lamparski / Getty Images Hungary

Chopra és Meghan 2016 óta jó barátságot ápolnak, az ELLE magazin díszvacsoráján találkoztak először. Az esemény után a hercegné ódákat zengett az indiai származású színésznőről a Press Trust of India lapnak.

- Ismered azt az érzést, amikor találkozol valakivel, és rögtön kapcsolódtok egymással? Ez egy könnyű és természetes folyamat volt köztünk. E-mailezéssel és SMS-ezéssel tartjuk a kapcsolatot, meg persze ha ugyanabban a városban járunk, akkor összefutunk - magyarázta akkor Meghan.

Chopra még Harryék esküvőjén is részt vett, ám az ő lagzijára nem ment el a hercegné és a herceg sem, ekkor azt pletykálták, lehet, hogy összevesztek valamin. Később Priyanka elmondta, ezek csak rosszindulatú pletykák, Meghannal még mindig jóban vannak.

Köztudott, hogy még mindig nem rendeződött a viszony Harry és Vilmos között, emellett Meghan az Oprah-interjúban rasszizmussal vádolta meg a királyi családot, és azt állította, Katalin megríkatta őt az esküvője előtt. Mivel Chopra érzelmileg Harry feleségéhez kötődik, így ha tényleg szándékosan ignorálta a hercegi párt, azt a barátnőjéért tette.

Katalin hercegné ilyen gyönyörű volt Wimbledonban

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen ruhába bújt Katalin a wimbledoni teniszbajnokság utolsó napján.

Ezt is szeretjük