Meghan nem bánt túl szépen exférjével a válásuk idején: Trevort vérig sértette a hercegné
Meghan hercegné és Trevor Engelson 2004-ben szerettek egymásba, ám 2013-ban elváltak útjaik.

meghan-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan Markle 2018 májusában mondta ki a boldogító igent Harry hercegnek, akivel tavaly az Amerikai Egyesült Államokban kezdtek új életet, jelenleg Montecitóban nevelik két gyermeküket, Archie-t és Lilibet Dianát.

Köztudott, hogy az egykori színésznőnek nem a Harryvel kötött házassága volt az első, Trevor Engelson filmproducerrel 2004-ben sodorta össze az élet, bár szépen alakult a kapcsolatuk, még össze is házasodtak, a viszonyuk csúnyán ért véget, derült ki a The Sun riportjából.

Meghan hercegné és volt férje válása

Hét éve jártak már, amikor elhatározták, összekötik az életüket, Jamaicában tartották meg végül a lagzijukat. Mielőtt Meghan megkapta volna a Briliáns elmék főszerepét 2010-ben, előtte nem sok sikerélményben volt része színésznőként. A kapcsolatukban így évekig egyértelműen Engelson volt a dominánsabb fél. 

GettyImages-129046609
Fotó: Amanda Edwards / Getty Images Hungary

Ám a széria 2011-es debütálásakor megváltoztak az erőviszonyok, ez volt az első jele annak, hogy nem fog sokáig tartani a házasságuk. A királyi család egyik hivatalos életrajzírója, Andrew Morton a Meghan: A Hollywood Princess című könyvében arról fogalmazott, hogy Engelson eleinte örült felesége sikereinek, azonban egy idő után rosszul érezte magát a kapcsolatukban.

- Úgy gondolt magára, akár egy piszokra, ami ráragadt Meghan cipőjére - fogalmazta.

Végül 18 hónapnyi házasság után Markle beadta a válókeresetet, egykori barátnője, Nina Priddy szerint nem a legdiplomatikusabb módon kezelte a válásukat. Összetörte a férfi szívét.

- Ahogy lerendezte ezt az egészet, lényegében kihúzta a szőnyeget  Trevor lába alól, ezzel nagyon megbántotta a volt férjét.

Andrew Morton szerint a férfi alig tudta fékezni a dühét a válásuk idején. Eközben Meghan csak megerősödött, úgy érezte, jól döntött, hogy lezárta ezt a rossz kapcsolatot. Omid Scobie és Carolyn Durand A szabadság nyomában című könyvükben azt írták, Meghan azért vált el a producertől, mert egyáltalán nem támogatta a színészi karrierjét, az utolsó csepp az volt a pohárban, amikor a 2013-as Oscar-gálára Trevort meghívták, de a feleségét nem vitte el magával. Ezt Meghan úgy élte meg, hogy Engelson valójában nem akarja megosztani vele a reflektorfényt.

Trevor Engelson és felesége, Tracey.
Trevor Engelson és felesége, Tracey.
Fotó: Rich Fury / Getty Images Hungary

Azóta Engelson továbblépett, Tracey Kurland lett a kedvese, akit 2019-ben vett el feleségül, 2020 augusztusában született egy kislányuk, akinek hamarosan kis testvére lesz, ezt a producer Instagram-oldalán jelentette be. Második lányuk várhatóan szeptemberben jön a világra.

Katalin hercegné Wimbledonban

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörűen festett Katalin a teniszbajnokság utolsó két napján.

Ezt is szeretjük