György herceg ilyen cukin drukkolt az angol csapatnak az Eb-döntőn: elszomorította a végeredmény
György herceg is ellátogatott szüleivel az Eb-döntőre.

györgy-herceg-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasárnap este rendezték meg az Eb-döntőt a Wembley Stadionban, az angolok és az olaszok csaptak össze, de végül Olaszország nyerte meg a mérkőzést tizenegyesekkel.

Az eseményre Vilmos herceg és Katalin hercegné is ellátogattak, természetesen nem hagyták otthon a fociért megőrülő György herceget sem, a kis trónörökös a június végi Németország-Anglia mérkőzésen is kint volt.

György herceg az Eb-döntőn

Az angolok már a harmadik percben megszerezték a vezetést, nem csoda, hogy a királyi család tagjai is nagy örömben törtek ki. Édes volt, ahogy a kis herceg itt átölelte az édesanyját.

Az örömteli pillanataikról a Kensingtonsiblins rajongói oldaluk még egy rövid videót is összevágott, a felvételt az alábbi Instagram-posztban nézheted végig.

A második félidőben az olaszok egyenlítettek, aminek érthetően nem örültek György hercegék, hiszen mégis a saját nemzetük játékosainak drukkoltak végig. 

Itt látszik a kis hercegen, mennyire csalódott.
Itt látszik a kis hercegen, mennyire csalódott.
Fotó: Eamonn McCormack - UEFA / Getty Images Hungary

A végén legvégül tizenegyesekkel dőlt el a végeredmény, ami érthetően elszomorította a királyi családot. Györgyöt a szülei vigasztalták.

A kis herceg, ahogy június végén, most is összeöltözött édesapjával, Duncan Larcombe, a királyi család szakértője az OK! magazinnak mesélte el, hogy mindez a kisfiú ötlete volt.

- György Vilmosra a saját hőseként tekint, úgy gondolja, édesapja a legtökéletesebb ember ezen a bolygón. Vilmos eredetileg nem vitte volna el a meccsre, ugyanis ez egy hivatalos megjelenés volt a számára, de a fia könyörgött neki, hogy vigye el magával - magyarázta.

Hozzátette, Katalinék igyekeznek a gyerekeiket minél kevesebb alkalommal elvinni a hivatalos eseményekre. 

A holland királyné mindig elegáns és sikkes

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinosan festett Maxima királyné németországi körútján a múlt héten.

Ezt is szeretjük