Ő lesz Katalin hercegné sógornője: James Middleton és Alizee az esküvőjüket tervezik

Mesébe illő James Middleton és bájos menyasszonyának megismerkedése.

James Middleton menyasszonya
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné két testvére közül már csak James Middleton az, aki még nem házasodott meg. A 34 éves üzletember szíve már évek óta foglalt, azonban a koronavírus-világjárvány keresztülhúzta a számításait. Kedvese, Alizee Thevenet ujjára már 2019 októberében felhúzta az eljegyzési gyűrűt, ám végül a 2020-as álomesküvőjüket nem tarthatták meg.

A Telegraph lapnak írt esszéjében idén tavasszal jelentette be, hogy új házat vettek vidéken, ami egy óriási lépésnek számít egy szerelmespár életében. Természetesen az esküvő gondolatáról sem mondtak le.

James Middleton és menyasszonya

2018-ban szerettek egymásba, ráadásul nem is akárhogyan, James Middleton spániel kutyusának, Ellának köszönheti, hogy megismerkedett a francia lánnyal.

GettyImages-1233635461
Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

- Ellával a chelsea-i South Kensington Club-ban voltunk, az asztal alatt, a lábamnál feküdt, közben rájöttem, lehet szomjas, de bíztam benne, lehet majd odamegy a terasz túlsó végében található vizes tálhoz. Azonban hirtelen odafutott Alizee-hoz, eléggé zavarba jöttem, oda is mentem hozzá bocsánatot kérni - fogalmazta.

Szerencsére a lányt nem zavarta, hogy odament hozzá a kutyus, kedvesen megsimogatta.

- Alizee azt hitte, pincér vagyok, és még italt is rendelt tőlem, miközben simogatta Ellát.

Ezután beszélgettek egy jót, és azonnal kialakult a szimpátia köztük. Az első közös pont egyértelműen az volt, hogy mind a ketten kutyabolondok, ahogy ezt az alábbi aranyos felvétel is alátámasztja.

Nem telt bele sok időbe, hogy Middleton rájöjjön, megtalálta az igazit.

- Bármennyire alig ismertem, tudtam, hogy megismertem a jövendőbeli feleségem, ezt pedig Ellának köszönhetem. Ha nem bíztam volna meg a kutyám jó természetében, nem vittem volna el magammal a South Kensington Clubba, és nem tudott volna odamenni barátkozni ahhoz a nőhöz, aki a menyasszonyom lett.

Egy év járás után kérte meg a kezét Londonban, egy apartmanban éltek együtt, 2020 májusában házasodtak volna össze, de a koronavírus miatt elhalasztották a lagzit, amit azonnal megtartanak, amint lehetőségük lesz rá. Eközben vidékre költöztek, ott sokkal jobban érzik magukat, mint a városban.

- Vidéki emberek vagyunk, és szeretjük a hosszú sétákat, de az egyik legfontosabb ok, amiért a városon kívül akartunk élni, az a hat kutyánk volt.

Carole Middleton fantasztikusan néz ki

Katalin hercegné, Pippa és James Middleton édesanyja irtó fiatalos.

Katalin hercegné édesanyja virágos ruhában pózolt a címlapon: a 66 éves Carole észbontóan nőies

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük