Az 50 éves holland királyné égszínkék estélyiben tündökölt: Maxima igazi stíluskirálynő
Maxima királyné és Vilmos Sándor holland király Németországba látogattak el.

maxima-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy Anglia, így Hollandia is rendelkezik saját királyi családdal, Vilmos Sándor holland király 2013 óta uralkodik. Felesége, Maxima királyné a legstílusosabb előkelőségek között van, csakúgy mint Katalin hercegné, ő sem tud mellé nyúlni, ha ruhaválasztásról van szó. Ezt bebizonyította ezen a héten Berlinben is.

Maxima királyné ilyen stílusos volt Németországban

A királyi pár háromnapos turnéra ment Németországba, ahol találkoztak Angela Merkellel, emellett más helyeken tettek hivatalos látogatásokat, részt vettek állami vacsorán, de a Konzerthaus Berlin egyik előadására is kaptak meghívást. Utóbbi eseményre Maxima egy nagyon elegáns, égszínkék estélyit viselt. Ami a kiegészítőket illeti, nyakláncot, fülbevalót és gyűrűket is felvett, de igyekezett arra törekedni, hogy ne váljon túl sokká az összhatás. Szőke haját laza módon hullámosította be, szinte öröm volt ránézni.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép kreációkat vitt magával Berlinbe az ötvenéves előkelőség.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük