Beatrice hercegnőnek szépen kerekedik a babapocakja: a királynő unokája őszre várja a kicsit

Beatrice hercegnő a wimbledoni teniszmérkőzésen vett részt.

Beatrice hercegnő babapocakja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A királyi család tagjai szívesen járnak ki a wimbledoni teniszbajnokságra, melynek döntőjét július 11-én tartják meg. Tegnap Beatrice hercegnő és férje, Edoardo Mapelli Mozzi is ellátogattak a versenyre.

Az állapotos hercegnő babapocakja már szépen kerekedik, azt nem tudni, hányadik hónapban van pontosan, azonban ha minden jól megy, ősszel a világra hozza a kicsit.

Beatrice hercegnő babapocakos fotói

Erzsébet királynő unokája egy Self Portrait ruhát viselt az eseményen. Az alábbi felvételen éppen gyengéden megérintette a babapocakját.

GettyImages-1327706077
Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

A palota május 19-én jelentette be, hogy András herceg lánya első gyermekével várandós.

- Őfelsége, Beatrice hercegnő és Mr.  Edoardo Mapelli Mozzi nagy örömmel jelentik be, hogy babát várnak idén őszre. A királynőt is már értesítették erről, az egész család örül a hírnek - fogalmazták akkor a rövid bejelentésben.

Azt nem árulták el, hogy Beatrice fiút vagy kislányt vár, igaz, a királyi családra nem is jellemző, hogy egy ilyen információt megosztanának, emlékezzünk vissza Katalin hercegné terhességére, még az utolsó pillanatban is a kicsik nemét találgatták a rajongók, sőt a bátrabbak még fogadásokat is kötöttek.  Az elmúlt hónapokban Meghan hercegné jelentett kivételt, míg Archie-t várta, addig Harryvel nem árulták el a baba nemét, ám Lilibet Diana esetében az Oprah-interjúban fedték fel, hogy kislányt várnak. Valószínűleg azért történt ez így, mert második gyermekük várásánál már nem voltak a királyi család dolgozó tagjai.

GettyImages-1327681708
Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

A hercegnő gyermeke lesz a királynő 12. dédunokája. Savannah Phillips volt a legelső, aki 2010-ben látta meg a napvilágot, 2012-ben Isla Phillips, 2013-ban György herceg, 2014-ben Mia Grace Tindall, 2015-ben Charlotte hercegnő, 2018-ban Lajos herceg és Lena Elizabeth Tindall, 2019-ben Archie, idén pedig August Philip Hawke Brooksbank, Lucas Tindall és Lilibet Diana látta meg a napvilágot.

Nem csak a születendő pici miatt örülhetnek hamarosan, Edoardóval ebben a hónapban ünnepelhetik az első házassági évfordulójukat, a hercegnő 2020. július 17-én kötötte össze az életét az üzletemberrel.

Menyasszonyi ruhák a királyi családban

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen kreációkban mondták ki az igent a királyi család tagjai.

Beatrice hercegnő Erzsébet ruháját viselte esküvőjén: fotókon a királyi menyasszonyi ruhák

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük