Harry kislánya egy igazi kis angyal: először beszélt Lilibetről
Harry herceg odáig van kislányáért.

harry-herceg-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné kislánya, Lilibet Diana 2021. június 4-én jött a világra, de csak két nappal később adtak ki erről egy közleményt.

Az újdonsült szülők a nyilvánosság előtt még nem beszéltek arról, hogyan változott meg az életük, amióta két gyermeket nevelnek, ám Harry Ed Sheerannek megnyílt arról, milyen is a kis Lilibet Diana, írta meg a Hello! magazin.

Harry herceg így mesélt Ed Sheerannek a kislányáról

Sussex hercege június 30-án, a WellChild Awards privát partiján vett részt meglepetésvendégként. Ott volt Ed Sheeran is, akinek kislánya, Lyra 2020-ban született meg. A népszerű zenész gratulált is a hercegnek, majd megkérdezte, hogyan megy nekik Meghannal a gyereknevelés.

- Kettő gyerekkel az élet már egyértelműen zsonglőrködésnek számít. Nagyon szerencsések vagyunk egyelőre, mert Lilibet nagyon nyugodt baba, boldognak tűnik, amikor letesszük valahova, ilyenkor pedig Archie őrülten szaladgál körülötte - fogalmazta.

A herceg beszámolójából úgy tűnik, hogy a kislányuk egy igazi kis angyal, persze a születése óta még csak egy hónap telt el, a gyerekek természete pedig folyamatosan változik, ahogy cseperednek.

A herceg a 11 éves Harvey Eustace-szal és családjával is beszélgetett, az autista fiú is díjat nyert, amiért egy emlékkertet hozott létre a helyi közösségnek azért, hogy megemlékezzenek azokról, akik a Covid-19 járványban hunytak el. Steph Freeman, a fiú édesanyja így nyilatkozott a lapnak Harryről.

- Azt mondta nekünk, hogy a babájuk imádni való. Látszott, mennyire rajong érte, jó érzés volt újra Angliában látni őt.

Sussex hercege 2021 februárjában James Cordennek mesélt Archie-ról.

Elég hisztis, de csodálatos a személyisége. Most már három-négy szavas mondatokat tud alkotni, dalokat is énekel - fogalmazta róla.

Akkor az is kiderült a kisfiúról, hogy az első szava a krokodil volt, emellett odáig van a gofriért, szíve szerint mindennap azt reggelizne.

A rajongók már tűkön ülve várják, hogy a hercegi pár friss képeket osszon meg a gyerekeikről. Nos, Archie második születésnapi fotóját hátulról készítették róla, valószínűleg ezzel szeretnék védeni a kicsit. 2020-ban még megmutatták az arcocskáját, akkor Meghan egy mesekönyvből olvasott neki. Kérdéses, hogy Lilibetről mikor kerül ki olyan fotó, amit már a rajongók is láthatnak.

Vilmos, Katalin és György az Eb-meccsen

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételek készültek Vilmosról, Katalinról és legidősebb fiukról, Györgyről a június 29-ei Eb-meccsen.

Ezt is szeretjük