Vilmos és Katalin titokban Amerikába készülnek: Harryt, Meghant és a gyerekeket látogatják meg
Vilmos és Katalin békülnének Harryvel és Meghannal.

vilmos-katalin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és a királyi család között még mindig nagy a távolság, ez nemcsak fizikailag, hanem érzelmileg is értendő. Az elmúlt években legfőképp Vilmos és Károly herceggel mérgesedett el a viszonya, ám a többi családtag közül is sokan haragszanak rá a tavasszal adott botrányos interjúk miatt. 

Ám úgy tűnik, Sussex hercege és a bátyja végre adnak lehetőséget arra, hogy rendezzék a nézeteltéréseiket. A US Weekly riportjából kiderült, Vilmos és Katalin titokban már szervezik amerikai útjukat, mert szeretnék meglátogatni Harryt, Meghant és a két gyermeküket, Archie-t és Lilibet Dianát.

Vilmos herceg és Katalin hercegné Amerikába készülnek

A palota egyik dolgozója kotyogta ki a lapnak, hogy Cambridge hercege és hercegnéje már szeretnék látni a kis Lilibet Dianát, aki június 4-én látta meg a napvilágot, de a látogatásukkal nem ez az egyetlen céljuk, a béketeremtés is nagy álmuk. Pár héttel ezelőtt arról is beszámoltunk, hogy pont Sussex hercegnéje kereste fel Katalint telefonon, mert csak benne látja a reményt, hogy a testvérek kibékülnek.

GettyImages-1320347152
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

- Közös vágyuk, hogy végre továbblépjenek, nem mellesleg Vilmos és Katalin meg akarják ismerni Lilibetet. Megegyeztek abban is, úgy a legigazságosabb, ha ők mennek először Harry és Meghan otthonába - fogalmazta a forrás.

Ez teljesen érthető, hiszen Lilibet Diana még nagyon kicsi ahhoz, hogy utazzon, sajnos a koronavírus-világjárvány sem tűnt el még teljesen, az indiai delta variáns egyre jobban terjed Angliában, emiatt érthető, hogy Meghanék nem kockáztatnak azzal, hogy egy pici babával üljenek repülőgépre. 

Az nem derült ki a cikkből, hogy az utazásukat mikorra tervezik, az biztos, hogy nem az elkövetkezendő egy hétben, hiszen Harry herceg pont az elkövetkezendő napokban tér vissza Angliába, a Daily Mirror információi szerint már 24 órán belül Londonban lesz annak érdekében, hogy ő is részt vehessen július 1-jén Diana hercegnő szobrának avatóján. A herceg egyedül lesz, voltak róla hírek, lehet, Meghan is vele tart, de végül a hercegné inkább a két gyermeke mellett marad Montecitóban.

GettyImages-1002384734
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

A tervek szerint Harry legalább öt napot karanténban lesz Frogmore Cottage-ban, ahol jelenleg Eugénia hercegnő a férjével és kisfiával él. A herceg elkülöníti magát a biztonság kedvéért, így nem érintkezik majd az unokatestvérével és annak családjával.

Sokan már tűkön ülve várják a szobor avatóját, amelyen Harry valószínűleg Vilmos oldalán jelenik meg. Remélhetőleg az édesanyjuk emlékére megrendezett esemény közelebb hozza majd őket.

A királyi család tagjai smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest Katalin, Meghan vagy éppen Beatrice hercegnő smink nélkül.

Ezt is szeretjük