Meghan titokban hívta fel Katalint: emiatt kérte a hercegné segítségét
Meghan hercegné Harry háta mögött kereste fel Katalin hercegnét.

meghan katalin cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné és Harry herceg kislánya június 4-én született meg, a kis Lilibet Diana érkezése úgy tűnik, meghozta a békét, hiszen a királyi család tagjai egytől-egyig gratuláltak a sussexieknek. Károly herceg azóta rendszeresen tartja a kapcsolatot fiával, nem mellesleg Erzsébet királynő meghívta magához Harryt egy privát ebédre, hogy megbeszéljék az elmúlt hónapok konfliktusait. Egész tavasszal a hírek szinte folyamatosan Harry, Meghan és a királyi család megromlott viszonyáról szóltak.

Több botrányos interjú látott napvilágot, amelyekben olyan mondatok hangzottak el, amelyek mély sebeket okoztak a herceg szeretteinek. Márciusban az egyik családtagot rasszizmussal vádolták meg, Katalinról azt állították megríkatta Meghant, a család nem volt elég megértő és támogató Harryékkel, Károly és Vilmos pedig csapdában élnek. Májusban Wales hercege és nagyszülei nevelési stílusát Sussex hercege távolságtartónak és ridegnek nevezte. A májusi interjúkat Harry egyedül adta, és annyira elszaladt vele a ló, hogy már külön petíciót indítottak, hogy ne lehessen többé herceg. Meghan sem nézte ezt már jó szemmel.

Meghan titokban kereste fel Katalint

A hercegné a férje háta mögött titokban felkereste Katalin hercegnét telefonon, írta meg a The Sun a The Heat magazin forrásaira hivatkozva. Azért fordult Vilmos feleségéhez, mert benne látja az utolsó esélyt, hogy pozitívabbra forduljon a helyzet Harry és a családja között.

A két hercegné 2018 decemberében.
A két hercegné 2018 decemberében.
Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

Diana két fiának konfliktusa nem 2021 tavaszán, a botrányinterjúkkal kezdődött, hanem már sokkal előbb, így a testvéreknek van mit elrendezniük. Harrynek eleve nem tetszett, hogy az apja mindig a bátyja projektjeit támogatta anyagilag, bár Károly herceg csak a protokollszabályok szerint járt el, hiszen a trónörökösök mindig elsőbbséget élveznek. Akkor mérgesedett el a viszonyuk, amikor Vilmos herceg arra kérte az öccsét, ne siesse el az esküvőt Meghannal, sőt, a trónörökös még Diana hercegnő testvérét is rávette, hogy beszéljen Harryvel, de a herceg ragaszkodott a nősüléshez.

- Meghan titokban Katalinhoz fordult, tisztában van vele, ha Cambridge hercegnéjét maguk mellé állítják, akkor még túljuthatnak a problémákon, ő az egyetlen esélyük - magyarázta a forrás, aki hozzátette azt is, hogy az egykori színésznő több dologtól is tart.

Meghan reméli, hogy Harry herceg tényleg elássa a csatabárdot a családjával.
Meghan reméli, hogy Harry herceg tényleg elássa a csatabárdot a családjával.
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

- Meghan fél Harry herceg Apple TV+ dokumentumsorozatának következményeitől, és persze attól is, hogy elveszítik a címeiket - tette hozzá.

Június elején megírtuk, hogy Meghan ráparancsolt a férjére, ne szapulja tovább a királyi családot az interjúkban.

 Azt mondta neki, hogy ideje lecsillapodni, és figyelmeztette, ne támadja a királyi családot. Fél attól, hogy elveszik tőlük a még fennmaradt királyi címeiket, ez viszont PR-katasztrófa lenne. Jelenleg elárasztják ajánlatokkal, de ez részben annak köszönhető, mert ő egy hercegné - fogalmazta a Daily Mirror forrása.

Fotókon Meghan hercegné édesanyja

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen remek formában van Doria Ragland.

Ezt is szeretjük