Vilmos és Katalin ezzel a fotóval gratuláltak Harrynek és Meghannak, hogy megszületett a kislányuk
Vilmos és Katalin a nyilvánosság előtt is gratuláltak Harrynek és Meghannak.

vilmosék-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné vasárnap délután jelentették be egy közleményben, hogy pénteken megszületett a kislányuk, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor a Santa Barbara Cottage Kórházban.

Szerencsére a baba és a hercegné is jól vannak, így már a montecitói otthonukban pihenhetnek. Az örömhír pillanatok alatt bejárta a világsajtót, természetesen a királyi család tagjai is gratuláltak a hercegi párnak, ami azért is hatotta meg a rajongókat, mert az elmúlt hónapokban Harryék botrányos kijelentései miatt állt a bál a palotában.

Vilmos és Katalin így gratuláltak Harrynek és Meghannak

Vilmos herceg és Katalin hercegné hivatalos Instagram-oldalukra azt a felvételt posztolták ki, amely még 2021 februárjában jelent meg az akkor még állapotos Meghanról, Harryről és Archie-ról, a fotót Misan Harriman készítette. A képhez az alábbi kedves üzenetet írták: "Mindannyiunkat örömmel töltött el annak híre, hogy Lili baba megszületett. Gratulálunk Harrynek, Meghannak és Archie-nak."

A rajongók nagyon örültek, hogy Katalinék nyilvános módon is kifejezték örömüket az új családtag érkezése miatt: "Nagy tiszteletem ezért a posztért!", "Ismét morálisan viselkedtetek, ezért érdemlitek meg, hogy ti legyetek az Egyesült Királyság jövendőbeli királya és királynéja!", "Annyira örülök, hogy ilyen kedvesen viselkedtetek azok után, amik történtek. Sosem csalódok bennetek!", "Én erre a kedvességre számítottam, remélem, hogy a gyerekeitek tudnak majd az unokatestvéreikkel találkozni" - fogalmazták.

Erzsébet királynő a Buckingham-palota Instagram-oldalán egy esküvői fotójukkal ünnepelte a szülőket: "Gratulálunk Sussex hercegének és hercegnéjének, hogy megszületett Lilibet Diana! A királynő, Wales hercege, Cornwall hercegnéje, illetve Cambridge hercege és hercegnéje is örülnek ennek a hírnek. Lilibet Ő királyi fensége 11. dédunokája."

Károly és Kamilla a Clarence House Instagram-oldalukon egy 2019-ben készült képet posztolt Harryékről, ők is gratuláltak nekik, majd hozzátették, mindnyájuknak jó egészséget kívánnak.

Omid Scobie, a susexiek hivatalos életrajzírója a Twitterén jelentette be, hogy a rajongók egyelőre ne számítsanak babafotóra, Lilibetet nem mutatják még meg egyelőre, emellett Meghan és Harry is szülési szabadságra mentek.

A kislányt Erzsébet királynőről és Diana hercegnőről nevezték el, köztudott, hogy amikor az uralkodónő még kislány volt, nem tudta kiejteni a nevét, így a Lilibet becenevet aggatták rá. Harry a nagymamáját már a szülés előtt értesítette, hogy Meghannal róla szeretnék a lányukat elnevezni, írta meg a The Daily Mail. Miután a pici megszületett, egyből hívták a királynőt és Károly herceget is, hogy megosszák velük a nagy hírt. A szakértők úgy gondolják, a hercegi pár azért szánta rá magát ezekre a kedves gesztusokra, hogy végre kibéküljenek egymással, és rendezzék a nézeteltéréseiket.

Az elmúlt hónapokban készült interjúk mély sebeket okoztak a királyi családnak, Harry és Meghan márciusban rasszizmussal vádolták meg az egyik családtagot, illetve kijelentették, hogy a família nem segített nekik, nem kaptak tőlük kellő megértést, ezért döntöttek úgy, hogy visszavonulnak. Nem mellesleg az is elhangzott, hogy Katalin megríkatta Meghant az esküvője előtt. Májusban Harry további két interjúban bírálta szeretteit: Károlyt távolságtartó apának írta le, bírálta azt a gyereknevelési stílust, amit a trónörökös kapott szüleitől, Erzsébet királynőtől és Fülöp hercegtől. Szerinte a családja semmit nem segített Meghannak, aki már az öngyilkosság szélére jutott. Harry már huszonévesen azon gondolkodott, hogy visszalép a pozíciójából, nem mellesleg Diana temetésén is úgy érezte, nem akar ehhez a családhoz tartozni.

Sőt, Harry a The Me You Can't See című dokumentumsorozatát úgy vázolta fel Erzsébetnek, hogy a veterán katonák mentális egészségét dolgozza fel, szót nem ejtett arról, hogy az alkotásban kiteregeti a szennyesét. Az uralkodónő emiatt félrevezetve érezte magát.

A lap azt is megírta, hogy a kislány és bátyja, Archie is jogosultak arra, hogy hercegnővé és herceggé váljanak, miután Erzsébet királynő örökre lehunyja a szemeit, és Károly kerül a trónra.

Katalin hercegné legszebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű ruhákban tündökölt Katalin hercegné a tavalyi évben.

Ezt is szeretjük