Katalin hercegnét mindenki megcsodálta rózsaszín ruhájában: vasárnap ismét Wimbledonban járt
Katalin hercegné szombaton és vasárnap is ellátogatott a wimbledoni teniszbajnokságra.

katalin-hercegné-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A múlt hét elején Katalin hercegné többnapos karanténba kényszerült, mert július 2-án a wimbledoni teniszmérkőzésen egy koronavírusos beteggel találkozott. Szerencsére semmilyen tünetet nem észlelt magán, így szombattól már ismét képviselhette a királyi családot a nyilvános eseményeken.

Katalin hercegné a Wimbledon-döntőn

Mivel Katalin az All England Lawn Tennis Clubnak, illetve a brit Gyep Tenisz Egyesületnek is a fő támogatója, így a wimbledoni teniszbajnokságot ki nem hagyná. Nem mellesleg ez az egyik legkedvesebb sportja.

Szombaton és vasárnap is a nézősorból tekintette meg a meccseket. A bajnokság utolsó napján káprázatosan nézett ki, rózsaszín ruhája remekül kiemelte karcsú alakját. Még édesapja, Michael Middleton is elkísérte őt a rendezvényre, így egy kellemes apa-lánya napot tarthattak. A vasárnap elég mozgalmasan telt a hercegné számára, ugyanis este már a Wembley Stadionba ment Vilmos herceggel és kisfiukkal, Györggyel az Eb-döntőre, hogy együtt drukkoljanak honfitársaiknak, de végül az angolok kikaptak az olaszoktól.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos volt Katalin hercegné a teniszbajnokságon.

Ezt is szeretjük