Dianának ez lenne a véleménye Katalinról és Meghanról: a királyi család életrajzírója árulta el
Diana Katalint biztosan szerette volna a szakértő szerint.

katalin-diana-meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Diana hercegnő 1997 augusztusában örökre lehunyta a szemeit, a rajongók rendszeresen elgondolkodnak azon, vajon milyen lenne a viszonya Katalin hercegnével és Meghan hercegnével.

Katie Nichollt, a királyi család egyik hivatalos életrajzíróját kérdezte ezzel kapcsolatban a Fabolous magazin, írta meg a The Sun. Mivel a nő több könyvet írt a királyi család tagjairól, így ő sokkal jobban tudatában van a személyiségjegyeikkel, mint egy laikus. Szinte úgy ismeri őket kívülről-belülről, mintha már családtag lenne, valószínűleg a lap pont ezért kérte meg őt, hogy játsszon el annak gondolatával, a szívek királynője hogyan viszonyulna a két menyéhez.

Dianának ez lenne a véleménye Katalinról és Meghanról

Nicholl szerint Katalint biztosan nagyon kedvelte volna Diana, ezen a véleményén meg sem lepődtünk, hiszen Cambridge hercege és hercegnéje erős párost alkotnak, méltóak lesznek egy szép napon arra, hogy ők legyenek az Egyesült Királyság királya és királynéja.

GettyImages-1320205906
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

- Nagyon örült volna annak, hogy Vilmos megtalálta a tökéletes párját, azért kedvelte volna Katalint, mert nagyon összeillenek a herceggel. Erős személyiség, de mégsem veszi ki a gyeplőt a férje kezéből - fogalmazta.

Szerinte nehezebb megmondani, hogy Wales hercegnőjének véleménye hogyan alakult volna Meghannal kapcsolatban.

- Szerintem tetszett volna neki, hogy Harry egy afrikai gyökerekkel is rendelkező, elvált hollywoodi színésznőt vett feleségül. Ezzel a herceg felkavarta az állóvizet attól függetlenül, hogy ez volt a célja, vagy sem. 

GettyImages-1210616843
Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

A hercegnő biztosan fenntartással kezelte volna a királyi családból való visszavonulásukat, emellett a márciusban és májusban megjelent botrányos interjúkat is.

- Persze Dianának is voltak hírhedt kijelentései, például amikor azt állította, Károlyból nem lesz megfelelő király, azonban a királynőt soha nem merte volna kritizálni. Harryék viszont már nem voltak ennyire okosak. Meghant bonyolult jellemnek találta volna, mert mind a ketten erős karakterek. Lehet, akár nézeteltérések is kialakultak volna köztük. Nincs a lelki szemeim előtt, ahogy Meghan meghátrál, és tanácsot kér Dianától - magyarázta.

Sajnos az élet úgy alakult, hogy a hercegnő 1997 augusztusában elhunyt egy autóbaleset következtében. Vilmos a 2000-es évek elején szeretett bele Katalinba, míg Harry 2016 nyarán ismerte meg Meghan Markle-t. Mivel mind a két fiát tiszta szívéből szerette, így valószínűleg mindent megtett volna annak érdekében, hogy minél jobban megismerje a választottjaikat.

Ő Margit hercegnő unokája

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen sármos pasi lett Arthur Chattóból.

Ezt is szeretjük