Ez a férfi azt állítja, ő Károly és Kamilla eltitkolt gyermeke: szerinte Diana is tudott a létezéséről
Az 55 esztendős Simon Charles Dorante-Day azt állítja, Károly és Kamilla a szülei.

károly-kamilla-fia-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Károly hercegről köztudott, hogy mielőtt feleségül vette volna Diana hercegnőt 1981-ben, több évig Kamilla Parker Bowles volt a szerelme. Később, 1986-ban újra viszonyt kezdtek egymással, amiről a szívek királynője is tudott. Végül Dianával tönkre is ment a házassága, 1992-ben jelentették be, külön utakon folytatják, 1996-ban mondták ki hivatalosan a válásukat. 

Ezután visszatért Kamillához, akit 2005-ben vett el feleségül. A hivatalos információk szerint 1970-ben,  egy Windsorban megrendezett pólómeccsen találkoztak először egymással. Ám Simon Charles Dorante-Day szerint már a '60-as években ismerték egymást, sőt a herceg teherbe is ejtette az akkor még tinédzser Kamillát, aki végül a világra hozta a gyermeküket. Ám a kicsi létezését a palota direkt eltitkolta.

Simon Charles Dorante-Day szerint eltitkolta a királyi család a létezését

Simon Charles Dorante-Day maximálisan meggyőződött arról, hogy ő az Egyesült Királyság jövendőbeli királyának fia, még külön Facebook-oldalt is szentelt ennek, hogy bebizonyítsa igazát. Az Ausztráliában élő 55 éves férfi 1965-ben fogant meg, akkor Károly 17, Kamilla 18 esztendős volt, közölte a Daily Mirror. Dorante-Day szerint, amikor megtudták a palotában, hogy Kamilla állapotos, Károlyt Ausztráliába küldték hónapokra. Gosportban született, végül Karen és David Day fogadta örökbe 18 hónapos korában. Nyomatékosan állította, hogy örökbe fogadó nagyszülei, Winifred és Ernest a királynő háztartásában dolgoztak.

- A nagymamám, aki a királynőt szolgálta, nem egyszer mondta egyenesen a szemembe, hogy Károly és Kamilla gyermeke vagyok. Tartozunk a gyermekeinknek azzal, hogy válaszokat adjunk a kérdéseikre. Végezetül, én is csak egy férfi vagyok, aki a biológiai szüleit keresi, az én esetemben minden út Károlyhoz és Kamillához vezet - magyarázta a 7 Newsnak.

Hampshire-ben nőtt fel, gyerekkorából vannak emlékei arról, amikor számos lenyűgöző otthonba elvitték, hogy találkozhasson egy rövid időre biológiai édesanyjával.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Emlékszem, hogy a domb tetején lévő házba mentem be, a bejárati ajtóhoz vittek, az örökbe fogadó anyám bekopogott, de soha nem lépte át a küszöböt, csak én.

Konkrétan azt állította, hogy az egyik rezidencia nem más volt, mint a Broadlands House, ahol akkor Lord Mountbatten, Fülöp herceg nagybátyja lakott. Ugyanitt töltötte a nászútját Erzsébet királynő és Fülöp. Csak pár órát töltött ott, de rengetegszer járt náluk. Amikor már nagyobb lett, körülbelül öt-hat éves, örökbe fogadó édesanyja és nagyanyja megbeszélték, itt az idő, hogy leálljanak a látogatásokkal, nehogy később is emlékezzen ezekre a találkozókra.

A férfi a This Morning című talk-show-ban arról is mesélt, hogy nyolcévesen alávetették egy műtétnek, hogy megváltoztassák a szemei színét annak érdekében, hogy kevésbé hasonlítson biológiai szüleire, Dorante-Day ma már barna szempárral rendelkezik. A hercegi pár szemszíne kék, így elméletileg lehetetlen lenne, hogy barna szemű gyermekük szülessen. Simon szerint a születési anyakönyvi kivonatán fiktív neveket adtak a szüleinek, az örökbefogadási dokumentumait pedig nem más, mint Kamilla hercegné írta a kezével. Emiatt különböző kézíráselemzőket bérelt fel azért, hogy bebizonyítsa, tényleg ő a hercegi pár eltitkolt gyermeke. Sőt, az is gyanús számára, hogy a kórházban, amit megadtak születésének helyéül, nem születtek gyermekek abban az időszakban.

Arról is beszámolt, Diana hercegnő tudhatott a létezéséről, és a családi titok felfedésére készült, ám 1997-ben tragikus hirtelenséggel elhunyt.

- Azt hiszem, Diana azon a ponton volt, amikor válaszokat kapott az életéről, arról, hogyan bántották meg, és ezeket az információkat a nyilvánossággal is meg akarta osztani.

Diana sosem tett egy interjújában sem arra vonatkozó utalást, hogy Károlynak és Kamillának lenne egy eltitkolt fia.

Simon története sokakat megoszt, valaki egyértelműen hisz neki, más viszont azt gondolja, hogy csak a pénz miatt akar felkapaszkodni a hercegi pár hátán, nem mellesleg plusz figyelemre vágyik. Azonban arról sem feledkezhetünk meg, hogy a királyi családban már történtek olyan cselekedetek, amelyekkel el akartak titkolni tényeket a nyilvánosság elől. Erre kiváló példa Erzsébet királynő fogyatékossággal született unokanővéreinek, Katherine és Nerissa Bowes-Lyonnek a története. A lányokat titokban adták be egy elmegyógyintézetbe, majd egy idővel elfeledkeztek róluk, nem is látogatták őket, nem mellesleg azt állították róluk, elhunytak. Azért kellett a létezésüket eltitkolni, mert a család génállományának tökéletesnek kell lennie a külvilág számára.

Vilmos és Katalin szerelmes fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű párt alkot Vilmos herceg és Katalin hercegné.

Ezt is szeretjük