Károly szerint Harry nem érdemli meg, hogy a családjukhoz tartozzon: még mindig dühös a fiára
Károly herceg és Harry herceg kapcsolata nem rendeződik egyhamar.

károly-harry-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, Harry herceg és apja, Károly herceg a nézeteltéréseiket nem tudják egyhamar rendezni, a trónörökös akkor gurult be fiára, amikor 2020 elején bejelentette Meghannal, hogy visszalépnek a betöltött szerepkörükből, és többé nem képviselik a koronát. Akkor Károly még a telefont sem vette fel sokáig a gyermekének. A március elején bemutatott botrányos Oprah-interjú csak olaj volt a tűzre, hiszen ott több olyan állítás is elhagyta a sussexiek száját, ami a királyi családra nézve kellemetlenül hatott. Az egyik családtagot rasszizmussal vádolták meg, Katalinról azt állították, megríkatta Meghant, Harry kijelentette, apja és bátyja csapdában él, nem mellesleg a királyi család nem támogatta őket eléggé.

Bár Fülöp herceg április 17-ei temetése után a trónörökös leült két fiával beszélgetni, amit a királyi család több szakértője pozitív előrelépésként könyvelt el. Azonban Harry mély sebeket okozott a családjának, főleg a trónörökös édesapjának, aki még mindig dühös kisebbik gyermekére, ezt a US Weeklynek mesélte el Christina Garibaldi újságíró, a család bennfentese, közölte a The Sun.

Károly herceg még mindig dühös Harryre

Garibaldi a forrásaiból megtudta, hogy Harry nem a legpozitívabb hangulatban hagyta el Angliát áprilisban, a nagyapja temetése után. Bár testvérével, Vilmossal órákig beszélgettek, a diskurzushoz Károly is csatlakozott később, azonban még mindig vannak köztük olyan konfliktusok, amiket nem tudtak egyelőre rendezni.

GettyImages-1054924648
Fotó: Pool / Getty Images Hungary

- Károly még mindig dühös Harryre, aki negatív színben tüntette fel őt és a királyi családot a nagy interjúban, ezen még mindig nem tud túljutni. Miután Harry ezt a nagy kárt okozta, Károly határozottan úgy érzi, fia nem érdemli meg, hogy a királyi családhoz tartozzon  - magyarázta a szakértő.

Phil Dampier, egy másik bennfentes a The Sunnak elmondta, hogy jó kezdet volt ez a több órás beszélgetés a család három férfi tagja között, de érezhető volt köztük a feszültség. Valószínűleg ez a többórás kommunikáció óriási hatással volt Harryre, aki már megbánta, hogy elvállalta az interjút. Duncan Larcombe pont arról számolt be, hogy a temetés utáni beszélgetés pozitívan zajlott.

Úgy hallottam, Harry elég üresen tért vissza Los Angelesbe. A temetésen látszott az arcán, hogy teljesen összetört. Nem gondolta, hogy ilyen hamar szembe kell néznie a családjával, és amikor ezt megtette, vegyes érzelmek öntötték el. Nyilvánvalóan az apjával és Vilmossal folytatott tárgyalások pozitívak és eredményesek voltak. A bátyjával mind a ketten megnyíltak egymásnak, mielőtt visszatért volna Amerikába. A hazajövetele emlékeztette őt mindenre, amit az elmúlt években feláldozott, és a közelmúltban okozott károkra is - fogalmazta a Closer magazinnak.

GettyImages-1211827653
Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

A királyi család rajongói remélik, hogy egy szép napon végleg elássák a csatabárdot, és sikerül minden régi sérelmen túljutniuk. Nem mellesleg Harry az Oprah-interjúban pont arról mesélt, hogy még időre van szükségük, hogy rendeződjön a viszonya édesapjával és a testvérével. Harry legközelebb a nyáron tér vissza Angliába, Diana hercegnő szobrának avatásán vesz részt.

Az előző héten hírt adtunk arról is, hogy Károly herceg drasztikus szabályt hozna a királyi családban, azt tervezi, hogy csökkenti a monarchia létszámát, magyarán csak ő és Kamilla hercegné, illetve a trónörökös, Vilmos herceg és családja, Katalin hercegné, György herceg, Charlotte hercegnő és Lajos herceg képviselnék hivatalosan a koronát. A többi családtag, például Anna hercegnő vagy Edward wessexi gróf nem az adózók pénzéből élne, hanem civil munkából tartanák el magukat. Ezek a családtagok még a hercegi címüket is elveszítenék, így lehet, a jövőben Harry és Meghan sem lehetne herceg és hercegné. Károly ezt az ötletét már Erzsébet királynőnek is javasolta, de az uralkodónő érthető módon az érzelmeire hallgatva elvetette fia tervét.

Charlotte hercegnő már kész kis hölgy friss fotóján

Május 2-án ünnepelte Vilmos és Katalin lánya a hatodik születésnapját. Charlotte nagyot nőtt az elmúlt hónapokhoz képest.

Ezt is szeretjük