Harry herceg megbánta a botrányos Oprah-interjút: a szakértő szerint sok konfliktus lesz közte és Meghan közt
Harry herceg és Meghan hercegné mintha két külön jövőre vágyna.

harry-herceg-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné botrányos Oprah-interjújáról több alkalommal írtunk, a március elején, televízióban közvetített exkluzív beszélgetés hatalmas port kavart, ráadásul a királyi családra nézve is számtalan kellemetlen dolgot állítottak, az egyik családtagot rasszizmussal vádolták, Katalin hercegnéről azt mondták, megríkatta Meghant, Markle állítólag nem kapott semmi segítséget a családtól, pedig öngyilkossággal kapcsolatos gondolatai voltak, amikor még a kis Archie-t várta, nem mellesleg az is elhangzott, hogy Károly herceg és Vilmos herceg a királyi család csapdájában élnek.

Érthető módon a családtagok nagyot csalódtak Sussex hercegében és hercegnéjében, pont emiatt többen ridegen viselkedtek Harryvel, amikor visszatért Londonba, hogy részt vegyen Fülöp herceg április 17-ei temetésén. Anna hercegnő, Edward wessexi gróf és Zsófia grófné sem vett tudomást a hercegről, azonban Katalin hercegné mindent megtett azért, hogy Vilmos herceget öccsével kibékítse. A temetés után Harry édesapjával és bátyjával több órán át beszélgettek, így van remény arra, végre elássák végleg a csatabárdot. Ez a beszélgetés óriási hatással volt Diana kisebbik fiára, árulta el a Closer magazinnakDuncan Larcombe, aki tíz évig rendszeresen beszámolt a család életéről újságíróként, emellett Harry herceg egyik hivatalos életrajzírója.

Harry herceg megbánta az Oprah-interjút, teljesen összezavarodott

A királyi család szakértője szerint ennyire még sosem volt összezavarodva Harry herceg, nem mellesleg azt sem gondolta volna, hogy a botrányos, márciusi interjú után ilyen hamar szembe kell néznie azokkal a szeretteivel, akiket megbántott.

Harry herceg a temetés után beszélt a családjával.
Harry herceg a temetés után beszélt a családjával.
Fotó: Pool/Max Mumby / Getty Images Hungary

- Úgy hallottam, Harry elég üresen tért vissza Los Angelesbe. A temetésen látszott az arcán, hogy teljesen összetört. Nem gondolta, hogy ilyen hamar szembe kell néznie a családjával, és amikor ezt megtette, vegyes érzelmek öntötték el. Nyilvánvalóan az apjával és Vilmossal folytatott tárgyalások pozitívak és eredményesek voltak. A bátyjával mind a ketten megnyíltak egymásnak, mielőtt visszatért volna Amerikába. A hazajövetele emlékeztette őt mindenre, amit az elmúlt években feláldozott, és a közelmúltban okozott károkra is - fogalmazta Duncan Larcombe.

A férfi azt is elárulta, Harry megbánta az Oprah-interjút. Elmondta, a herceg elég forró fejű, hajlamos hirtelen felindulásból cselekedni, úgy véli, amikor Oprah Winfrey-nek megnyílt, akkor is inkább dühből beszélt. Larcombe-nak van egy személyes története is a herceggel, ami még 2008-ban történt meg vele és Vilmossal Peter Phillips 2008-as legénybúcsúján.

- Én dolgoztam fel Peter Phillips legénybúcsúját, elmondtam a testvéreknek, nem állok az útjukba, és csak a cikk miatt lépek velük kapcsolatba. Azon a hétvégén Vilmos meghívott a sörkertbe, hogy csatlakozzam hozzájuk egy italra. Harry, amint meglátott, egyből dühös lett, azzal vádolt, hogy biztos belógtam hozzájuk. Volt is egy kis vitánk, de Vilmos elmagyarázta, mi történt, ezután lenyugodott, bocsánatot kért, majd ittunk egy sört. Azt hiszem, valami hasonló történt az Oprah-val való beszélgetés során is. Harryt egyértelműen bántotta, és dühös volt amiatt, amit Meghan tapasztalt a királyi családban, pont ezért használta fel ezt az interjút is. De azután, miután visszatért, nincs kétségem afelől, hogy zavarban van, sajnálja, és kínosnak érzi már az interjút.

A cikk az ajánló után folytatódik

Harry és Meghan élete az utóbbi másfél évben gyökeresen megváltozott, a szakértő szerint az amerikai élet egyértelműen Meghan vágya, nem pedig Harryé.

- Meghan a terhességére fókuszál, és izgatott a jövő iránt, várja, hogy belevesse magát az új projektekbe. Annyi ötlete és célja van, amit még el akar érni, így igazán pozitívan alakultak a dolgok az ő szempontjából. A-listás hírességeket gyűjtött maga köré barátként, Gayle King, Chrissy Teigen és természetesen Oprah is a bizalmasa. Szereti új életüket, és izgatottan várja, hogy Harryvel a kiemelkedő hírességek házaspárjává váljanak Hollywoodban. Meghan elemében van, egy egykori színésznő, aki tévében és filmekben dolgozott, és LA-ben nőtt fel. Csak még jobban fel fog emelkedni. Mindig is a Los Angeles-i csillogás volt a nagy álma.

GettyImages-1173078320
Fotó: Pool / Getty Images Hungary

A szakértő szerint lesznek komoly konfliktusai a házaspárnak, hiszen most úgy látja, mind a ketten más jövőre vágynak a lelkük legmélyén.

- Az izgatott Meghan és a régi életével nosztalgiázó Harry között, úgy tűnik, kialakulnak konfliktusok. Nem látom a lelki szemeim előtt, ahogy Harry gondtalanul éli ezt az új életet, és harmonikusan tartja a dolgokat a családjával. Úgy képzelem, Vilmos és Károly megpróbálták meghúzni a határaikat ezzel a több órás, mély beszélgetéssel. De úgy gondolom, hogy ez egy vesztes helyzet lesz mind a két oldal részéről. Szerintem Harry képtelen lesz mind a két világában, a királyiban és a Los Angeles-i show-bizniszben fenntartani a harmóniát.

Nem egyszerű útnak néz elébe a herceg. Nehéz időszak vár rá.

Hozzátette, Harry most néz szembe a cselekedeteinek következményével, szerinte nemcsak az interjút, hanem a királyi családból való visszavonulást is megbánja még.

Harry és Meghan luxusvillája

Képes összeállításunkban megnézheted Harry herceg és Meghan hercegné montecitói otthonát.

Ezt is szeretjük