Katalin hercegné így cukiskodott a bárányokkal és a gyerekekkel: szívmelengető képek készültek róla
Katalin hercegné és Vilmos herceg tegnap két helyen is hivatalos látogatást tett.

katalin-hercegné-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg és Katalin hercegné Durham megyében jártak tegnap, ugyanis hivatalos bejárást tettek egy olyan farmon, ami a fenntarthatóság biztosítása elvén működik, ezután egy golfpályára mentek, ahol fogyatékkal élő gyerekekkel és felnőttekkel találkoztak.

Katalin hercegnéről szívmelengető felvételek készültek

Először a Darlingtonban található Minor Farmon voltak, ahol a gazdálkodás tulajdonosaival beszélgettek, mégis milyen módon csökkentették le a karbonlábnyomukat, ugyanis az Európai Unió a klímarendeletben vállalta, hogy 2050-re eléri a karbonsemlegességet. Ez a cél a párizsi klímaegyezményben is szerepel, köztudott, hogy Vilmosék a környezettudatosságra ösztönzik az embereket, emiatt népszerűsítették 2020 őszén David Attenborough természettudós Netflixen megjelent dokumentumfilmjét, ami az Egy élet a bolygónkon címet kapta. Katalinék Instagram-oldalukon megosztották, a farm tulajdonosai olyan technikákat alkalmaznak, mint a fűfigyelés, a talajforgatás vagy a takarmány-mintavétel. A helyszínen a család kislányaival is találkozhattak, nem mellesleg cuki bárányokat is simogathattak.

A farmbejárás után Durham megye egyik golfpályájára mentek, hogy a Cheesy Waffles Projekt keretein belül fogyatékos gyermekekkel és felnőttekkel beszélgessenek, és golfozzanak. A szervezet olyan hét és 35 év közötti embereknek segít, akik speciális törődést igényelnek. Arra törekednek, hogy ezek az emberek minél függetlenebb és boldogabb életet élhessenek, a szervezet nagy segítséget kap a The Key jótékonysági alapítványtól, amelynek 2011 óta Katalin hercegné az egyik fő támogatója. Ezen a helyszínen is szívmelengető fotókat készítettek a hercegi párról.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen aranyos képeket csináltak tegnap Katalin hercegnéről.

Ezt is szeretjük