Katalin maga volt az elegancia fekete kabátruhájában: Fülöp herceg tiszteletére mutatkoztak Vilmossal együtt
Katalin hercegné nagyon csinosan festett fekete kabátruhájában.

katalin-hercegné-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné és Vilmos herceg április 21-én a 282 East Ham repülőszázad légi kadétjaival találkoztak Londonban, ez volt az első nyilvános szereplésük Fülöp herceg temetése óta. 

Katalin hercegné ilyen elegánsan festett fekete ruhájában

A találkozót az április 9-én elhunyt Fülöp herceg tiszteletére szervezték meg, Erzsébet királynő férje katonaként szolgált, a 2. világháborúban is aktív állományban volt. A HMS Ramillies csatahajón szolgált először, később más hajókon is dolgozott. 1940-ben, a krétai csatában egy éjszakai bombázástól mentette meg a hajójuk fedélzetén lévő társai életét, mindezt úgy, hogy égő tutajokat bocsátott vízre, ezzel a trükkel megzavarta a bombázókat. A szicíliai partraszállásban is részt vett. 1956-ban a Királyi Haditengerészet helikopterpilótája lett.

Vilmos felesége talpig feketében jelent meg a helyszínen, szinte maga volt az elegancia. A hercegné, bár a színes ruhák rajongója, de ebben az esetben nem tehette meg, hogy valamilyen világosabb árnyalatú ruhában jelenjen meg, mert az a tiszteletlenség jele lett volna. Persze nem mehetünk el amellett sem, hogy Katalin a színskála legsötétebb árnyalatát is kedveli, erre számos példát fel tudunk mutatni, nem mellesleg Diana hercegnő is azt vallotta, hogy nincs elegánsabb szín a feketénél. Képes összeállításunkban csokorba szedtük Katalin hercegné legszebb fekete ruháit.

Ezt is szeretjük