Erzsébet és Fülöp dédunokáikkal pózoltak: Katalin hercegné csodás képet készített róluk
Különleges családi fotókkal emlékeztek meg Katalinék Fülöp hercegről.

erzsébet fülöp cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fülöp herceg múlt hét pénteken hunyta le örökre szemeit, a királyi család azóta is gyászolja Erzsébet királynő férjét. Vilmos herceg a hétfőn közzétett megemlékezésében megfogalmazta, hogy neki és a gyermekeinek, Györgynek, Charlotte-nak és a kis Lajosnak is számos különleges élménye volt Edinburgh hercegével. A Kensington-palota Instagram-oldalára további, még sosem látott családi képeket raktak ki azért, hogy így emlékezzenek meg az elhunyt előkelőségről.

Erzsébet királynő és Fülöp herceg a dédunokáikkal

Katalin hercegné legkedvesebb hobbija a fotózás, gyermekeiről számos tündéri felvételt készített már, amelyeket a rajongóikkal is megosztottak az elmúlt években. A megemlékezés kapcsán a családi fotóalbumból előkerült egy különleges felvétel, amit Cambridge hercegnéje még 2018-ban készített az uralkodónőről, a férjéről és a dédunokáikról.

Bár ma már összesen tíz dédunokájuk él, a 11. kicsit Meghan hercegné várhatóan a nyáron hozza világra, abban az évben még csak heten voltak, születési sorrendben: Savannah Phillips, Isla Phillips, György herceg, Mia Grace Tindall, Charlotte hercegnő, Lajos herceg és Lena Elizabeth Tindall. 2019-ben jött a világra Harry és Meghan kisfia, Archie, 2021-ben pedig még két dédunoka született, Eugénia hercegnő februárban hozta világra fiát, August Philip Hawke Brooksbanket, Zara Phillips pedig márciusban, a saját otthonában szülte meg a kis Lucas Tindallt.

Képes összeállításunkban megnézheted Erzsébet királynőt és Fülöp herceget dédunokáik társaságában.

Ezt is szeretjük