Meghan Archie-val lépett ki az utcára: már ekkora a hercegné babapocakja
Meghan hercegné Los Angelesben járt Archie-val.

meghan-archie-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné és Harry herceg családja a nyáron bővül majd, kislányukat az évszak elejére várják. A pici érkezését februárban jelentették be, majd az Oprah Winfrey-nek adott, márciusban megjelent interjújukban a nemét is elárulták.

A kislány és bátyja között kicsivel több mint két év lesz a korkülönbség, hiszen Archie május 6-án ünnepli majd a születésnapját. A kisfiút tegnap édesanyjával látták Los Angelesben.

Meghan hercegné babapocakja már ekkora

Egy paparazzo meg is örökítette a hercegnét és Archie-t, éppen együtt sétáltak. Jól látszik már Meghan babapocakja is, ami szépen kerekedik. 

A kislány érkezését igazi áldásnak tartják, ugyanis a hercegi pár tavaly nyáron óriási tragédiát élt át. Meghan teherbe esett, de sajnos egy reggelen, amikor a fiát pelenkázta, egy szúró fájdalom hatására összeesett. Bár Archie pont a kezeiben volt akkor, szerencsére semmi baja nem lett. A kórházban végül kiderült, elvetélt, ezt a szomorú történetet a New York Timesnak megfogalmazott esszéjében vallotta be 2020 novemberében.

A rajongók már találgatják, hogy vajon mi lesz a pici neve, sokan úgy vélik, Diana hercegnőről nevezik el a kislányt, ám a Page Sixnek egy közeli forrás elmondta, valószínűleg ez nem így lesz, el is magyarázta miért.

- Kevés az esélye annak, hogy Dianának nevezzék el a lányukat. A legfőbb gondjuk ezzel a döntésükkel az lenne, hogy még nagyobb célponttá válnának a média szemében, és jelentősen megnövelné az emberek érdeklődését a gyermekük magánélete iránt. Lehet róluk bármit gondolni, azonban Harry és Meghan fontosnak tartják a magánéletüket, és meg akarják védeni gyermekeiket az erőteljes médianyomás ellen. Attól is félnek, hogy ez a név túl nagy nyomást gyakorolna a lányukra, és mindent megnehezítene az életében, az iskolai beiskolázástól az utazásig. Inkább azt szeretnék, ha a gyerkőcük a saját útját járná - magyarázta a bennfentes.

Az elmúlt napokban sok rajongó tippelt arra is, hogy a pici neve Lily lesz, Erzsébet királynő tiszteletére, ugyanis az uralkodónőt a legközelebbi szerettei Lilibetnek becézték már egész pici korától kezdve. Azért ezt a kellemesen csengő becézést kapta, mert még tipegő korában nem tudta kimondani az Elizabeth nevet.

A hercegi pár kettőnél több gyermeket nem tervez, ezt az Oprah-interjúban is leszögezték.

Amikor az embernek születik egy fia, majd egy lánya, nos, mi mást kérhetne még az élettől? Mostanra lett teljes a családunk, négyen vagyunk, és van két kutyusunk - mondta akkor Harry.

Lajos herceg hároméves lett

Képes összeállításunkban megnézheted, mekkorát nőtt Katalin és Vilmos legkisebb gyermeke.

Ezt is szeretjük