Lajos herceg ma 3 éves: cuki, biciklizős képet posztoltak róla Katalinék
Lajos herceg ma ünnepli harmadik születésnapját.

lajos-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné és Vilmos herceg három gyermeket nevelnek, György herceg július 22-én már a nyolcadik születésnapját ünnepelheti, Charlotte hercegnő május 2-án lesz hatéves, a család legkisebb tagja, Lajos herceg ma lett háromesztendős.

Lajos herceg hároméves lett

A család legkisebb tagja hivatalosan már januárban mehetett volna óvodába, ám a koronavírus-világjárvány miatt kicsit később, ezen a héten léphette át először a Willcocks Nursery School kapuit, ami London egyik gazdag kerületében, Kensingtonban található. Érdekesség, hogy nővére, Charlotte is ugyanebbe az óvodába ment 2018 januárjában. György egy teljesen másik intézményben, a Westacre Montessori Schoolban volt ovis.

Lajos első ovis napján Katalin hercegné egy irtó cuki felvételt készített róla, a királyi csemete egy menő biciklin ült, miközben örömmel mosolygott bele a kamerába. A felvételt tegnap, a késő esti órákban posztolták a születésnapja alkalmából. A rajongók teljesen ledöbbentek, hogy milyen nagyot nőtt: "Tisztára olyan már, mint György!", "Úristen, el sem tudom hinni, hogy már hároméves.", "Mintha még csak tegnap született volna meg!", "Te jó ég, mennyit nőtt már! Isten éltesse a kis herceget!" - fogalmazták.

Képes összeállításunkban megnézheted, mekkorát nőtt a ma hároméves Lajos herceg.

Ezt is szeretjük