Lady Gaga anyaszült meztelenül pózolt a Vogue-ban: nőies alakját imádták a rajongók

Lady Gaga fedetlen teste felrobbantotta az Instagramot.

lady-gaga-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lady Gaga 2008-ban a Just Dance című dallal robbant be a köztudatba. A kislemez pillanatok alatt világsiker lett, a sláger előadóját pedig extravagáns énekesnőként ismerte meg a közönség, aki nem félt polgárpukkasztó jeleneteket becsempészni a fellépéseibe, vagy provokatív szettekben mutatkozni nyilvánosan.

Ami a külsőségeket illeti, a 35 éves sztár az elmúlt 13 esztendőben rengeteg fázison ment át: a kezdeti merészséget később a nőiesség váltotta, mára pedig a kettő ötvözete figyelhető meg a stílusában. Ugyan a videóklipekben és a koncerteken a mai napig magára húz vagány és szexi szereléseket, a díjátadókon és filmpremiereken az utóbbi időben inkább a klasszikus eleganciára szavaz.

Lady Gaga meztelen fotója

A karrierjében is történtek változások, a zenélés mellett színésznőként is sikeres lett. 2015-ben láthattuk először főszerepben az Amerikai Horror Story ötödik évadában, majd 2018-ban a Csillag születik Allyjeként lehengerelte a közönséget. 2021-ben ismét visszatér a filmvászonra Ridley Scott A Gucci-ház című drámájában. Az angol Vogue a november 25-én bemutatásra kerülő film kapcsán beszélgetett az előadónővel, az interjúhoz pedig nemcsak lenyűgöző címlapfotó készült a magazin decemberi számába, hanem egy őrülten pikáns felvétel is, amelyen anyaszült meztelenül látható.

A képet Lady Gaga is megosztotta, és ahogy azt sejteni lehetett, ezzel felrobbantotta az Instagramot: pár óra alatt közel kétmillióan jutalmazták lájkjaikkal Steven Meisel fotós pikáns felvételét. Többen kiemelték, hogy imádták azt a természetességet, ami kedvencükről áradt, másoknak a nőies alakja láttán esett le az álluk, és olyanok is akadtak, akik szerint Lady Gaga ezen a fotón szebb, mint egy festmény.

A lapnak egyébként főleg a bemutatásra váró alkotásról beszélt, amelyben ő alakítja Patrizia Reggianit, a Gucci-ház örököse, Maurizio Gucci özvegyét, akinek nevéhez a divattörténelem egyik legsötétebb gyilkossága kapcsolódik. A díva elárulta, mindenre hajlandó volt a hitelességért, például több mint egy évig még akkor is olasz akcentussal beszélt, ha nem forgatott.

- Még otthon sem hagytam el, Reggianiként éltem az életem, velem maradt végig. Ahogy megkaptam a szerepet, tudtam, hogy szőke hajjal nem fog menni az olasz akcentus, azonnal elmentem a fodrászhoz. Aztán a hétköznapokban is igyekeztem az ő fejével gondolkodni. Nincs bizonyítékom rá, hogy érdekelte a fotózás, de úgy gondoltam, hogy tapasztalatnak jó lesz, hiszen azt észrevettem, hogy Patrizia szerette a gyönyörű dolgokat. 

Énekesnők smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest smink nélkül Lady Gaga, Katy Perry vagy éppen Nicole Scherzinger.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük