Monica Bellucci fehérneműs címlapja: ilyen merész fotózásokat is bevállalt

Összegyűjtöttük Monica Bellucci legdögösebb fotóit.

monica bellucci cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Monica Bellucci Olaszország egyik legnépszerűbb színésznője, olyan filmekkel lopta be magát sokak szívébe, mint a Mátrix második és harmadik része, a Passió, a Maléna, a Drakula vagy a Szerelmi fészek. Mielőtt a '90-es években meghódította volna a filmipart, modellként kereste a kenyerét.

Monica Bellucci dögös fotói

Már kislányként is sokakat megbabonázott különleges szépségével, írta meg a Daily Mail, amikor kamaszodni kezdett, nehezen kezelte, hogy mindenki megbámulja, erről édesapja nyilatkozott a lapnak.

- Az összes gyerek a suli után a téren lógott, de Monica elrejtőzött, a hátsó utcákon vágta le az útját hazafelé. Egy nap megkérdeztem, miért nem akar a téren lenni a többiekkel, erre ezt válaszolta: "Ha oda megyek, mindenki megbámul, a férfiak, a nők, az osztálytársaim. Szégyellem magam." Ekkor azt mondtam neki, hogy ehhez hozzá kell szoknia, és erőssé kell válnia. Ezután kivirágzott - emlékezett vissza édesapja.

13 évesen vállalta el élete első fotózását, amikor egyetemre járt, modellként kezdett dolgozni, hogy állni tudja a költségeket. 1988-ban a divat fővárosába, Milánóba költözött, majd az Elite Model Management ügynökség szerződtette le, 1989-ben már Párizsban dolgozott, majd New Yorkban is sikeressé vált. Magazinok címlapjára került, és a világmárkák is szívesen dolgoztak vele. Ezekben az időkben rengeteg szexi kép készült róla.

Merészebb fotózásokat is elvállalt, volt, hogy fehérneműben vagy éppen félmeztelenül pózolt a kamerák előtt. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan pózolt fiatal korában Monica Bellucci a fotósoknak.

Ezt is szeretjük