Az 53 éves Sabrina Salerno hófehér bikiniben napfürdőzőtt: remekül fest a 80-as évek dívája
Sabrina Salerno bikinis fotóin ámulnak a rajongók.

sabrina-salerno-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A '80-as évek egyik népszerű énekesnője Sabrina Salerno volt, olyan slágereket adott ki, mint a Boys (Summertime Love), a Hot Girl vagy a Like a Yo Yo. Utolsó dala, a Voices 2018-ban jelent meg, még a koronavírus előtti időszakban szinte az összes olasz retró fesztiválra meghívták, de a környező országokban is rendszeresen fellépett. Hazájában sokan imádják, sőt, a műsorokba is meghívják.

Sabrina Salerno bikinis fotókon

Amikor megjelent a Boys (Summertime Love) című videoklipje 1986-ban, sokan felfigyeltek szépségére. Ebből semmi nem kopott azóta sem, sőt, csodásan fest az 53 éves énekesnő. Persze a külsejéért rengeteget tesz.

- Azt hiszem, hogy a tökéletesség nem létezik, de elkötelezett vagyok a formám megőrzése mellett. A génjeimnek is köszönhetem mindezt. Már az elején szerencsésnek kell lenned, hiszen a genetika fontos szerepet játszik. Amit viszont megkaptunk az élettől, azt meg is kell őriznünk, itt jön képbe a rendszeres sport - magyarázta a Gazzettának adott interjújában 2021 tavaszán.

Már több mint négy éve személyi edzővel működik közre, a súlyzós- és saját testsúlyos edzések híve, de a TRX-et és a rúdtáncot is szereti. A bemelegítést, illetve a nyújtó gyakorlatokat sosem hagyja ki. Hetente három-négy alkalommal sportol, de néha összejön az öt alkalom is. Egészségtudatos életet él, cukrot egyáltalán nem eszik, nem dohányzik. Szerencséje van, mert nem édesszájú, a sós ételeket viszont nagyon kedveli, emellett imádja a zöldségeket.

Az énekesnő az elmúlt hetekben több olasz városban is járt, ezeken a helyeken a napozásra és a fürdőzésre is időt szánt. Ezeket a pillanatokat meg is örökítette, a fotókat pedig rajongóival is megosztotta. A képeket több tízezren lájkolják, emellett sokan megjegyzik neki, hogy mennyire fantasztikusan néz ki.

Képes összeállításunkban megnézheted Sabrina Salerno friss, bikinis képeit.

Ezt is szeretjük