Ő Samantha Fox menyasszonya: Lindával 5 éve elválaszthatatlanok
Samantha Fox szíve öt éve foglalt.

samantha-fox-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Samantha Fox a '80-as években vált igazi szexszimbólummá, modellként kereste a kenyerét, majd a zeneipar felé kacsintgatott, 1986-ban hódította meg a slágerlistákat Touch Me (I Want Your Body) című dalával.

A szőke szépség mindig is a nagy őt kereste, a '80-as években együtt volt az ausztrál Peter Fosterrel, aki még a kezét is megkérte, de Fox nemet mondott neki. A Kiss együttes gitárosa, Paul Stanley is a kedvese volt, 2003-ban vállalta fel, hogy menedzserével Myra Strattonnal alkot egy párt, de sajnos az asszony 2015-ben elhunyt rákban. Fox azt hitte, sosem lép túl ezen a hatalmas csalódáson, ám Linda Olsen örökre megváltoztatta az életét.

Ő Samantha Fox menyasszonya

Lindával 2016-ban ismerkedtek meg, azóta is elválaszthatatlanok egymástól, az 54 éves díva utoljára 2020 decemberében posztolt a szerelméről, aki pont akkor ünnepelte születésnapját.

2020 márciusában derült ki, hogy eljegyezték egymást, akkor a The Sunnak egy közel álló forrás így nyilatkozott a kapcsolatukról:

- Sam és Linda nagyon boldogok, szeretnék az életüket együtt leélni. Fülig szerelmesek egymásba, és szeretnék hivatalossá tenni mindezt - mondta akkor.

Először az volt a tervük, hogy 2020 nyarán kelnek egybe Essexben, de sajnos a koronavírus-világjárvány keresztülhúzta a számításaikat.

GettyImages-1217405949
Fotó: Fox2000 / Getty Images Hungary

Samantha Fox le sem tagadhatná, mennyire szerelmes Lindába, akiről korábban elárulta, hogy nem a szórakoztatóiparban dolgozik, ami megkönnyíti az életüket. Mielőtt összesodorta volna az élet a nővel, nagyon nehéz időszakon ment keresztül, erről még 2017-ben mesélt Piers Morgannek a Good Morning Britain című műsorban. Ott fedte fel azt is, hogy párja norvég származású, és van két gyermeke.

- Nagyon jó helyen vagyok most, ezt be kell vallanom. Az utóbbi néhány év nagyon nehéz volt számomra, hiszen a néhai kedvesem rákkal küzdött, és sajnos ez is vitte el. Emlékszem, mielőtt elhunyt volna, ezt mondta nekem: "muszáj befejezned az életed történetét" - mesélte akkor, az elhunyt párja az életrajzi könyvére utalt, ami Forever címmel jelent meg végül.

Nena lánya álomszép nő

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép a 99 Luftballons énekesnőjének lánya.

Ezt is szeretjük