Enrique Iglesias 70 éves édesanyján ámulunk: a fiatalos Isabel vérbeli stíluskirálynő

Enrique Iglesias édesanyja, Isabel Preysler tudja, hogyan kell sikkesen öltözködni.

enrique-iglesias-anyja-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Enrique Iglesias a '90-es években robbant be a köztudatba fülbemászó slágereivel, a jóképű énekest a mai napig milliók imádják. 1975. május 8-án látta meg a napvilágot Julio Iglesias és Isabel Preysler fiaként. Édesapját sokan ismerhetik nálunk, hiszen a '70-es és '80-as években romantikus dalaival hódította meg a világot. Édesanyja, bár hazánkban kevésbé, ám Spanyolországban hatalmas sztárnak számít. 

Enrique Iglesias édesanyja gyönyörű nő

Isabel Preysler 1951 februárjában látta meg a napvilágot a Fülöp-szigetek fővárosában, Manilán, vagyonos családba született, 16 évesen Madridba költözött, ekkortájt modellkedett, emellett szépségversenyekre járt. 1970-ben az Hola magazin újságírója lett, élete első interjúját pedig nem mással, mint Julio Iglesiasszal készíthette el, a férfi elhívta egy koncertre, az volt az első randijuk, hét hónappal később házasodtak össze.

Három gyermekük született, Maria, Julio és Enrique. 1979-ben sajnos tönkrement a házasságuk, ekkor elváltak. A gyerekek egy ideig vele éltek Spanyolországban, ám 1982-ben a kicsiket átvette édesapjuk, Miami lett az új otthonuk. Isabel biztonsági okokból döntött így, ugyanis megfenyegették, hogy elrabolják a gyerekeit. A '80-as években kétszer is férjhez ment, ám ezek a házasságok is válással végződtek, mindkét frigyből egy-egy gyereke lett: Tamara Isabel Falcó 1981-ben,  Ana Isabel Boyer 1989-ben jött a világra. 2015 óta él párkapcsolatban a Nobel-díjas íróval, Mario Vargas Llosával.

Ami a karrierjét illeti, 1984-ben műsorvezető lett, az Hoy en Casa életmódmagazint vezette, utána számos műsort kapott, olyan márkákkal működött közre, mint a Ferrero Rocher vagy a Manolo Blahnik. Jó barátságot ápol Károly herceggel, több partiján is részt vett, 2007-ben még a Clarance House-ban is járt, ami a trónörökös londoni otthona. Emellett David és Victoria Beckham is a barátai. Jótékonysági munkásságáért 2006-ban kitüntették a Women Together díjjal Yoko Ono, Shakira és Hillary Clinton mellett.

Isabelnek nemcsak az élete, hanem a ruhásszekrénye is tele van meglepetésekkel, sikkes stílusával mindenkit lehengerel, az Hola magazin olvasói 1991-ben, 2002-ben, 2006-ban és 2007-ben is őt választották meg a legjobban öltözködő nőnek. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csodás a hetvenesztendős Isabel Preysler stílusa.

Ezt is szeretjük