Enrique Iglesias és Anna Kournikova 19 éve elválaszthatatlanok: 3 szép gyermeket nevelnek együtt
Enrique Iglesias és Anna Kournikova az egyik legtitokzatosabb páros a sztárvilágban.

enrique-iglesias-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A világsztárok zömének elég nehéz volt régen úgy élnie a hétköznapjait, hogy a kíváncsi újságírók szinte alig tudjanak meg egy-egy információt a magánéletükről. A közösségi oldalak korában viszont kicsit már más a helyzet, hiszen sok híresség saját maga enged bepillantást élete legintimebb pillanataiba. Vannak azért olyan sztárok is, akik nem kérnek a szereplésből, ilyen Enrique Iglesias és Anna Kournikova is, 2001-ben, az Escape című dalhoz készült klip forgatásán szerettek egymásba, azóta is elválaszthatatlanok egymástól.

Enrique Iglesias és Anna Kournikova szép családja

Talán a két híresség sem gondolta, hogy ez a klipforgatás mind a kettejük életét gyökeresen megváltoztatja. A 2003-ban visszavonult gyönyörű teniszezőnő az énekes szerelmét alakította a klipben, így több olyan jelenetet is leforgattak, amelyek során könnyen kialakulhatott az a bizonyos szikra.

- Gyönyörű, tehetséges és nagyszerű teniszezőnő. Nem kell ahhoz jó színésznek lennem, hogy úgy csókoljam meg Annát, hogy a nézők el is higgyék, hogy szerelmes vagyok belé - nyilatkozta Iglesias 2001-ben a Making of the video című MTV zenecsatornán futó műsorban.

2002-ben, az MTV Video Music Awards-díjátadó gálán jelentek meg legelőször a nyilvánosság előtt egy párként. Azóta is csak ritkán mentek el bármilyen gálára együtt, nem szeretik a túl nagy felhajtást maguk körül. Arról sem lehet tudni, hogy házasságban élnek-e már, vagy volt-e lánykérés.

A rajongók az elmúlt években erről sokat tanakodtak, még 2004-ben Kournikova ujján egy hatalmas gyémántgyűrűt szúrtak ki a lesifotósok, de sosem tagadták vagy erősítették meg az eljegyzésük hírét. 2007-ben különös fordulat történt, a People magazin megírta a szakításuk hírét, de pár nappal később a sajtósuk tagadta a híreket, és azt mondta, Iglesiasék még egy párt alkotnak. 2008-ban Kournikova szintén a People-nek árulta el, sosem akar férjhez menni, bár az énekes évek óta próbálja oltár elé vezetni. 2014-ben Iglesias a Huffington Postnak azt állította, hogy elvált pár napja, de végül kiderült, hogy csak viccelt.

2018 januárjában viszont az egész világot meglepték azzal, amikor bejelentették, hogy 2017 decemberében megszülettek ikreik, Nicholas és Lucy. Kournikova terhességét sehol nem jelentették be. Második várandósságát is sokáig titkolták, ám 2020 januárjában egy paparazzo lebuktatta őket, és az egyik pletykalap leközölte azokat a képeket, amelyek a mindenórás sportolónőről készültek. Január 30-án született meg gyönyörű családjuk legkisebb tagja, Masha.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű párt alkot Enrique Iglesias és Anna Kournikova, illetve cuki gyermekeiket is megmutatjuk.

Ezt is szeretjük