A francia elnök 67 éves felesége gyönyörű, szőke nő: Emmanuel Macron szerelme friss fotókon
Brigitte Macron évtizedeket letagadhatna a korából, olyan fantasztikus formában van.

emmanuel-macron
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem túlzás azt állítani Emmanuel Macron feleségéről, hogy akármikor megjelenik valamilyen hivatalos eseményen, rendre minden szem rászegeződik. Brigitte Macron 2020. április 13-án töltötte be 67. életévét, ám korát külseje alapján lehetetlen lenne megtippelni.

Brigitte Macron gyönyörű nő

A francia first lady és férje között 24 év a korkülönbség, de ez szemmel láthatóan egy cseppet sem zavarja őket, hiszen 13 éve élnek boldog házasságban. Szerelmük a középiskolai időkre nyúlik vissza: a politikus mindössze 15 esztendős volt, amikor rátalált jövendőbelijére drámatanára személyében. Kapcsolatuk jóval később, 2007. október 12-én teljesedhetett be, ekkor fogadtak egymásnak örök hűséget.

A honfitársnői körében igazi divatikonnak számít az államfő felesége. Pontosan tudja, mi az a francia sikk, gardróbját leginkább a klasszikus elegancia jellemzi. Gyakran látni feketében, de ez korántsem kölcsönöz gyászos megjelenést neki, inkább kifinomultságot sugároz. Kedvenc tervezője kiválasztásánál sem hazudtolta meg származását, szívesen ölti magára a Louis Vuitton divatház darabjait. 

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen elegáns nő Emmanuel Macron felesége, Brigitte Macron.

Ezt is szeretjük