Hillary Clinton ilyen szép volt 18 évesen - Fiatalkori fotókon a világhírű politikusok
Mutatjuk, hogyan festettek fiatalon a világhírű politikusok.

hillary clinton cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hillary Clinton nevét akkor ismerte meg a világ, amikor férjét, Bill Clintont megválasztották az Egyesült Államok elnökének 1992-ben, így 1993 januárjától 2001 januárjáig ő volt Amerika first ladyje. 2001 és 2009 között New York állam szenátora, majd 2009-től 2013-ig az első Obama-kormány szenátoraként tevékenykedett. A 2016-os amerikai elnökválasztáson ő volt Donald Trump nagy vetélytársa, végül az üzletemberből lett politikus győzött.

Így festett Hillary Clinton fiatalon

Mindig is céltudatos lánynak számított, a középiskolában mindig a maximalizmusra törekedett, ő volt az egyik legjobb tanuló az osztályában, nem csoda, hogy ilyen jó eredményekkel nagy álmokat dédelgetett, a neves Yale Egyetemen hallgatott jogot, ezekben az években szeretett bele Bill Clintonba. Ügyvédként dolgozott, amikor férje Arkansas kormányzója lett a '70-es évek végén, többféle magas beosztása volt, oktatási bizottság elnökeként tevékenykedett, illetve az arkansasi gyerekkórház, a Gyerekvédelmi Alap és a Wal-Mart igazgatótanácsának volt a tagja.

Nemcsak céltudatos nő volt fiatalon, hanem nagyon bájos is, 18 évesen, az iskolai tablófotózásakor is nagyon csinosan nézett ki. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett fiatalon Hillary Clinton, Bill Clinton, Angela Merkel vagy éppen Vlagyimir Putyin.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük