Hillary Clinton ilyen szép volt 18 évesen - Fiatalkori fotókon a világhírű politikusok
Mutatjuk, hogyan festettek fiatalon a világhírű politikusok.

hillary clinton cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hillary Clinton nevét akkor ismerte meg a világ, amikor férjét, Bill Clintont megválasztották az Egyesült Államok elnökének 1992-ben, így 1993 januárjától 2001 januárjáig ő volt Amerika first ladyje. 2001 és 2009 között New York állam szenátora, majd 2009-től 2013-ig az első Obama-kormány szenátoraként tevékenykedett. A 2016-os amerikai elnökválasztáson ő volt Donald Trump nagy vetélytársa, végül az üzletemberből lett politikus győzött.

Így festett Hillary Clinton fiatalon

Mindig is céltudatos lánynak számított, a középiskolában mindig a maximalizmusra törekedett, ő volt az egyik legjobb tanuló az osztályában, nem csoda, hogy ilyen jó eredményekkel nagy álmokat dédelgetett, a neves Yale Egyetemen hallgatott jogot, ezekben az években szeretett bele Bill Clintonba. Ügyvédként dolgozott, amikor férje Arkansas kormányzója lett a '70-es évek végén, többféle magas beosztása volt, oktatási bizottság elnökeként tevékenykedett, illetve az arkansasi gyerekkórház, a Gyerekvédelmi Alap és a Wal-Mart igazgatótanácsának volt a tagja.

Nemcsak céltudatos nő volt fiatalon, hanem nagyon bájos is, 18 évesen, az iskolai tablófotózásakor is nagyon csinosan nézett ki. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett fiatalon Hillary Clinton, Bill Clinton, Angela Merkel vagy éppen Vlagyimir Putyin.

Ezt is szeretjük