Bill Clinton szeretője volt - Monica Lewinsky 46 éves korára ennyire megváltozott

Friss fotókon mutatjuk Monica Lewinskyt.

monica-lewinsky-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Monica Lewinsky élete egy csapásra megváltozott, amikor 1995-ben nyári munkát vállalt a Fehér Házban. Akkor Bill Clinton volt az Egyesült Államok elnöke, akivel 1995 novemberétől 1997 márciusáig viszonyt folytatott. A legelső együttlétükkor csupán 22 esztendős volt. Lewinsky titkon szerelmes volt az elnökbe, ám neki esze ágában sem volt a házasságát felrúgni miatta.

Így megváltozott Monica Lewinsky

Lewinsky bizalmába beférkőzött Linda Tripp kormányhivatalnok, akinek színt vallott az akkor összetört szívű Lewinsky. A hivatalnok minden beszélgetésüket rögzítette titokban, amikor pedig Clinton szexuális zaklatásos ügybe keveredett, akkor Linda Tripp kiteregette a szennyest. A titkos kapcsolatukról 1998 januárjában szerzett a világ tudomást, először a Drudge Report, majd a The Washington Post jelentetett meg cikkeket arról, hogy szeretők voltak. Eleinte Clinton tagadta a vádakat, végül 1998 augusztusában beismerte, hogy tényleg több volt köztük, mint munkakapcsolat.

A botrány kirobbanása után pereskedés indult, az elnököt hamis tanúzással vádolták. Monicát ekkoriban rengetegen bántották, a paparazzók folyton a nyomában voltak, nem volt magánélete. Miután elcsendesedett az ügy, Londonba költözött, és pszichológia szakon végzett.

Sokáig kerülte a nyilvánosságot, napjainkban viszont mintha kicserélték volna őt. Vérbeli aktivista lett, rendszeresen felszólal az internetes zaklatások ellen, olyan lapoknak írt véleménycikkeket, mint a Vanity Fair vagy a People magazin. Bevallása szerint a #MeToo mozgalom is erőt adott neki arra, hogy nyíltan tudjon beszélni élete legsötétebb időszakáról. Októberben kiderült, hogy nagy fába vágja a fejszéjét, ugyanis az HBO Maxon fog debütálni hamarosan a 15 Minutes Of Shame című dokumentumfilm, aminek ő lesz a producere. Az alkotásban olyan közismert emberek szólalnak meg, akiket az elmúlt években a nagy nyilvánosság előtt aláztak meg.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott Monica Lewinsky a botrány kirobbanása óta.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük